Kedy alebo ako zistíte že Váš vzťah už nemá zmysel?

Príspevok v téme: Kedy alebo ako zistíte že Váš vzťah už nemá zmysel?
liliannna

Ahojte, chcela by som poprosiť Vás..ženy, dievčatá, mužov..o názor alebo malú radu.Mám takmer 2 ročný vzťah, chalan pracuje na opačnej strane SR, do mesiaca sme spolu aktívne cca 9-10 dní, ale v telefonickom kontakte sme dennodenne...Niekedy sa ale správa dosť zvláštne, je zamyslený a v určitých situáciách sa správa inak ako by som to ja, dievča, od svojho priateľa očakávala..patrí síce medzi tie ,,chladnejšie,, typy mužov, neviem či je unavený z práce, lebo veľa pracuje..avšak keď sme spolu tak lásku dáva najavo, ale v tom je ten háčik a tomu nerozumiem...či sme my ženy také, že chceme byť u muža vždy na prvom mieste, a o to naviac aby to aj prejavoval, alebo či muži nevedia dať najavo city tak, ako by to partnerka od nich očakávala...napíšte mi prosím Váš názor, ja som už z toho zmätená, neviem čo si mám o tom myslieť,rozmýšlam nad tým všelijako...ďakujem za každý názor..

jajka001_

sranda ked niekto takto vytiahne staru temu :) inkubator alias uhlie, alzbee, pozeram ze aj adamkrt uz veelmi dlho sem pise :)

kanya

Schelby- si mudry clowek. Pises hlawou, nie emociami. A ten cudak inkubator...precitala som si jeho prispewky. Moj nazor? Uplne pokazil zmysel tohoto fora. Je to presne typ muza ktory je zainteresowany. Naozaj bud mal nejaku mrchu, alebo moc weri wsetkemu co pocuje... muzsky komplex

inkubator

Kto je to, my?
To sa tu prave snazim vysvetlit a Meforme to teraz perfektne vystihla. Zaujima ju len to, co si ona mysli a vsetci co sa spravaju inac s tym musia hned prestat. Vdaka. Viac slov k tomu netreba.

jatymi12

inkubátor - tvoj smiešny názor je mi ukradnutý...

schelby - kašli na to nerob si vrázky pre takého človeka....

PEKNÝ DEŇ

hahaha

inkubator, si smiesny vies to?.. bavim sa na tebe... uplne zadubeny a to nie je urazka, to je realita.. a vlastne len nazor, nie?
Ty si aj citas co pisu ostatni alebo len dookola to svoje to svoje to svoje to svoje... Ze? Tak to bude... Sledujem tu vasu debatu so schelby a fakt sa musim smiat.. Ona pise: \"Mne sice chlapi ublizili,ale co uz, skor pozeram na ludi, ktori su chudaci a su hlupaci ako ze by som ich rozdelovala na zeny a muzov. Poznam chlapov, ktori su sviniari,ale poznam aj zeny ktore su svine. A poznam aj kopec normalnych ludi bez ohladu na pohlavie. Neda sa to zaskatulkovat, ja len to ti chcem povedat, ze kazdy jeden z nas je ini, nikto nie je dokonali, robime chyby, ale tak isto muzi ako aj zeny. To sa neda sudit. Pretoze to co pises robia obe pohlavia.\" a este schelby: \"inkubator a este nieco by som dodala, ze veci nie su iba cierne alebo biele.\"
a ty jej napises: \"To, ze si zamerana proti muzom sposobuje, ze svet vidis len cierno-bielo.\" ... Inkubator, nie je to smiesne aj tebe, ked si to tak precitas? Pekny den ti prajem.

ja*

Človek sem napíše o radu a vy sa tu hádate.... to by ma ani nenapadlo, akú debatu tu spôsobí môj príspevok.....

inkubator

schelby,

mozno existuju aj ine zeny, ale ja som take nestretol, nevidel a ani o nich nepocul. Napisem to 11-ty krat. Ja posudzujem na zaklade faktov, nie na zaklade pocitov a tusenia. O tom, ako si zamerana nerozhoduje to, co si myslis, ale to, ako sa spravas.