Kedy alebo ako zistíte že Váš vzťah už nemá zmysel?

Príspevok v téme: Kedy alebo ako zistíte že Váš vzťah už nemá zmysel?
liliannna

Ahojte, chcela by som poprosiť Vás..ženy, dievčatá, mužov..o názor alebo malú radu.Mám takmer 2 ročný vzťah, chalan pracuje na opačnej strane SR, do mesiaca sme spolu aktívne cca 9-10 dní, ale v telefonickom kontakte sme dennodenne...Niekedy sa ale správa dosť zvláštne, je zamyslený a v určitých situáciách sa správa inak ako by som to ja, dievča, od svojho priateľa očakávala..patrí síce medzi tie ,,chladnejšie,, typy mužov, neviem či je unavený z práce, lebo veľa pracuje..avšak keď sme spolu tak lásku dáva najavo, ale v tom je ten háčik a tomu nerozumiem...či sme my ženy také, že chceme byť u muža vždy na prvom mieste, a o to naviac aby to aj prejavoval, alebo či muži nevedia dať najavo city tak, ako by to partnerka od nich očakávala...napíšte mi prosím Váš názor, ja som už z toho zmätená, neviem čo si mám o tom myslieť,rozmýšlam nad tým všelijako...ďakujem za každý názor..

inkubator

schelby,

zbytocne sem pises siahodlhe romany, ked v nich opakujes stale to iste. Precitaj si toto forum a zistis, kto koho pszchicky tyra, ohovara, vyhraza sa samovrazdou (co je mimochodom tiez trestne), rozhadzuje peniaze, nedrzi sa temy, hrabe sa v cudzich veciach atd, atd. Ak to nevidis, tak ta lutujem a myslim, ze tvoj zivot bude len horsi...

schelby

inkubator mne nikto nic netoleruje, nechapes? Ty si tu budes mlet svoje, proste je to tak, ze zeny aj muzi su taki isti, lebo su to ludia!!!! A muzi tiez porusuju sukromie zenam, kolko je takych,ale proste ty si budes mlet svoje! Ja si nezastavam ani muzov ani zien, ale nepaci sa mi proste ked chlapi kydaju na zeny ciste hovadiny, a to iste aj naopak, pretoze kazdy ma nejake osobne skusenosti. Keby mam ja vraviet o svojich skusenostiach, nikdy som nikoho nekomandovala ani neporusila sukromie, ale ked mam povedat nieco o muzoch z mojich vlastnych skusenosti, tak by som povedala, ze su to bezcharakterne svine a nemaju kozu na ksichte, ale to takto nejde, nechapes? Nepoznas vsetky zeny na svete ako mozes sudit? preto ani ja nesudim vsetkych muzov. Pozri sa kolko zien je vzornymi matkami, to sa neberie? A je velmi vela pripadov, ked chlapi tyrali aj svoje deti a aj svoje manzelky. Ty sa pozeras iba jednym smerom a neberies ine moznosti ako ty povies. A je nespocetne viacej pripadov ked muzi tyraju svoje deti alebo zeny ako naopak. TAkze neviem o com sa tu bavime. Skus na svet pozerat z viacerych uhlov. ja nevravim, ze nemozes mat zle skusenosti zo zenami,ale nemas pravo nikoho ponizovat tym ze ho hadzes do jedneho vreca so spinami,lebo su aj ine zeny, asi si take nestretol, mozno s apohybujes v takych kruhoch kde take podla teba neexistuju. Ale vsetko je o clovekovi jednotlivcovi, napriklad co si pisal o zenach a o predstave ich idealneho partnera, tak na mna to napriklad voec nesedi. Myslim, ze vtah by mal byt o tom, ze su si obaja rovnocenni, a toleruju svoje nedostatky a respektuju jeden druheho, na tom by mal byt zalozeny kazdy vztah. A v podstate mne je jedno kto co vo vztahu robi a co nerobi, nemoze nikto zodpovedat za inych iba sam za seba. Ak je niekto hlupy a robi blbosti vo vztahu, je to jeho problem, ci je to muz alebo zena. Ale nechapem to osocovanie jedneho pohlavia druhym. Ved zijeme na jednej planete spolu, tak by sme sa mali snazit pochopit jeden druheho a nie sa odsudzovat. Mne sice chlapi ublizili,ale co uz, skor pozeram na ludi, ktori su chudaci a su hlupaci ako ze by som ich rozdelovala na zeny a muzov. Poznam chlapov, ktori su sviniari,ale poznam aj zeny ktore su svine. A poznam aj kopec normalnych ludi bez ohladu na pohlavie. Neda sa to zaskatulkovat, ja len to ti chcem povedat, ze kazdy jeden z nas je ini, nikto nie je dokonali, robime chyby, ale tak isto muzi ako aj zeny. To sa neda sudit. Pretoze to co pises robia obe pohlavia.

inkubator

winki,

na to si ako prisla, ze som zaujaty? Uznavam ale, ze fakty sa ludom nepacia tak, ako ohovaranie a vymysly.

inkubator

schelby,

ano, o zdravotnych problemoch by sa malo na tomto fore diskutovat. To, ze sem pisete rodinnych problemoch a vztahoch tiey o niecom svedci. Nehovoriac o mnoystve reklam na kozmetiku. Ked uz sa tu bavime o tom, co kto pocul, tak viem o mnoystve yien, ktore psychicky tyraju muzov a vydieraju ich. Stale viac je pripadov, ked zeny tyraju svoje deti. Kde si citala o fzyickom tyrani muzov zenami. Nic take som nepisal. Osobne som nestretol a ani nevidel ziadnu tyranu zenu a nemam s ty, skusenosti. Ale viem o zenach ktore 1000 sposobmi porusuju pravo na sukromie, vlastny nazor, dokonca aj miesto kam sa ich muz pozera. To, ze vam to toleruju by ste mali brat ako stastie a nie sa tu este stayovat a ohovarat ich.

schelby

a inkubator este jedna vec, to ze sem clovek pride na forum poradit sa, nevidim ako zle. Vies, mudrost cloveka je v tom, ze si vie priznat ze nema vsetku mudrost sveta a vie si priznat, ze potrebuje pomoc. A naco ty sem chodis klabosit na forum? Tak si ani neotvor tuto stranku a nemusis tu posudzovat zeny. Najdu sa aj chlapi, pozri sa do sekcie muzske choroby nic ine ako svoje penisy nevedia muzi rozoberat a co teraz mam urobit? je to ich vec, ked ich to trapi tak nech o tom kecaju. Ved je to ich vec. A tiez kecanim na fore im to ich ustrojenstvo nenarastie. Pan dokonaly.

schelby

inkubator ja nepisem o biti zien muzmi, to je uplne ina kapitola neviem co to tu splietas!!!! A nie som z inej planety, to mi skor pripadas ty. A vies preci takych muzov nepoznas? Lebo aj ty si muz!!!! Mozno si jeden z tych sviniarov, ktori vedia len ublizit. A moj zlaty ak si myslis, ze psychicke tyranie je to ze sa ti pozrie zenska do mobilu tak to sa ti iba hlboko zasmejem, lebo si si nezazil pychicke tyranie, ja som si to zazila a poviem ti mala som vtedy chut zo vsetkym skoncit. Nie len psychicke ale aj fyzicke a ked mas strach aj z domu vyjst a byt so psychopatom, ktory sa ti vyhraza a policia ti povie, ze nemoze nic robit, pokial na teba nepolozi ruku, tak to si zazi a potom mi tu vypisuj ze ake su zeny dobre moj zlaty? Nenavidim chlapov ako si ty, lebo si jeden z tych dokonalych idiotov, ktori si nikdy nepriznaju, ze aj oni maju svoje chyby. A ak si o tom nepocul, tak problemy by sa mali vydiskutovat a malo by sa o nich rozpravat. Ale to je presne to, co chlapi robit nevedia a potom hadzu na nas zeny vsetku spinu a pritom by stacila iba komunikacia na normalnej urovni. Sne ludia a musime sa jeden druhemu prisposobit. Ked su vsetky zeny take ako ich opisujes tak sa preorientuj a mojes zit s nejakym muzom, pre teba by to bolo asi najlepsie riesenie.

inkubator

alzbee,

ja tu pisem o faktoch jasnych z tohoto fora. Vy pisete o tom,ze ste niekde nieco videli, alebo poculi a verite tomu. Ja som pocul o mimozemstanoch....

inkubator

schelby,

poznam vela muzov, ale ani jeden nerobi to, co sem pises. Ty asi zijes na nejakej inej planete. To, ze sa muzi stale nestazuju, neynamena, ze nemaju problemy, ale to, ze ich klabosenim na nejakom fore aj tak nevyriesia. Viac si myslym, ze to nema zmysel komentovat. Ak vies o nejakom muzovi, ktory bije zenu, tak to hned ohlas. Je to tvoja povinnost. Ja o takom neviem.