chcela by som vedet ktoru z tychto znaciek uprednostnujete...ja osobne Ria a ked Always tak len sensitive tie s tou umelou mriezkou niesu dobre...takze chcela by som vedeiet vas nazor...su dobre vlozky Naturella?
naturella, ria, always
always always .....ale co mam robit ked ich jednoducho neznesiem???...zavadzaju mi a mam ttaky neprijemny pocit a este ajj svrbenie...mozno to povazujete za hlupe ale je to tak! pouzivam ten vlozky s jemnym povrchom ako Ria...su skvele za dobru cenu a ked always tak jedine sensitive a tie nemaju v kazdom obchode...a tu sa spomynala aj Bella Perfecta...tie vlozky maju vraj len 2mm...alwaysky su este tensie???ja som alwaysky mala raz a capila som ich do kosa ako fraisee naturelly=)...ja akoze nechcem nikomu brat jehoo nazor a tvrdit mu ze alwaysky su zle urcite to tak nieje ked ich ma rado tolko vela zien ale to je moj nazor...=)moje telo ich odmieta ....takze ja asi ostanem pri Riach ale vyskusam BElly...=)
Tensie ako Always asi neexistuju, vyrobca ma na to patent...A povrch je vzdy suchy. Pouzivam od nich tri rozne velkosti - oranzove na noc, zelene (dlhe) a zlte (male), vsetky s kridelkami a takisto aj supertenke jednotlivo balene intimky. Ine vlozky som uz roky nepouzila, ani nechcem.
narurellu som vyhodila do kosa pretoze mne tie vlozky jednoducho smrdia.
no ano mne to spôsobilo veľké problémy,ale nie u každého to tak je,ale ked sa opytaš gynkologa na tieto parfemovane vložky a pod.kraviny,tak ti určite povie že to nieje dobre.Radšej obyčajné vložky.
for irita....to fakt??? moze to sposobit naturella???
nuterella určite nie je parfemovaná a môže vyvolať gyn.problémy.
ked uz si dam nahodou vlozku, tak len naturela, su mi najpohodlnejsie a najlepsie mi vonaju a intimky jedine carefree, ziadne ine.....
ozaj a tie belly maju umelohmotnu mriezku?? alebo su take jemne prirodne , ja uplne suhlasim s babulak ja osm na tom rovnako
tie vlozky bella perfecta nepoznam nemala som ich este su ULTRA??? viem ze na ne chodili reklamy a aky je rozdiel medzi zelenou a ostatnymi???....vo velkosti??