naturella, ria, always

madman

tak ja len a len tampony, vlozky iba ak intimky - to discreet neparfumovane, a zacala som kupovat tampony Jessa od DM - no a som spokojna, su o pol lacnjsie od OBciek a sice nemaju ten super povrch, ale na druhu stranu, pomaha mi to a odkedy dbam aj o take malickosti, ako je material tamponu, nemavam gynekologicke problemy ...

kachnicka

Myslim, ze babulak to uplne vystihla s tymi Tesco vlozkami. Podla mna je uplna hlupost vyhadzovat take velke cashe len na nieco, co pouzijete par dni v mesiaci a kazdy kus po chvili vyhodite. Ja viem, ze sa tu teraz mozno vela bab ohradi, ze znesu len tenke vlozky atd., ale toto mi u nas pripada uplne nehorazne, aby takyto druh vloziek poskytovala len jedna, nanajvys dve firmy a urobili si z toho trademark. Nas trh je tak neuveritelne malicky a peniaze tu z nas cicaju na kazdom rohu za tie najvacsie blbosti. Ked chces komfort v podobe tenkej vlozky, musis zacvakat za technologiu. To je chore. Bude to tym, ze som dlhy cas stravila v zahranici, konkretne v Cine, kde priemysel s tymito vyrobkami doslova prekvita a to, co sa u nas poklada za "luxus" tam dostat v prepocte za 20 Sk. Preto sa dnes v nasich drogeriach nikdy neubranim smiechu, ze to snad s tymi cenami nemyslia vazne. :))

lena251

ja som kedysi pouzivala always-ky, teraz ria. minule som sa dala zlakat na to,ze always mala akciu s ocnymi tienmi ku kazdemu baleniu,ale som to olutovala. uz nie su take dobre ako kedysi, zdaju sa mi umele, ako to tu uz niekto pisal. takze zostanem pri ria :)

jaja

takze predsa su len take baby ktorym alwaysky nesadnu...nwm aj moja kamoska ich pouziva no ako kedy strieda ich s Ria vlozkami...a tiez ich ma rada a zasa dalsia kamoska pouziva len Naturelly...takze zostava mi iba konstatovat ze kazda je INA...vyhovuje nam nieco INE....=)a este sa chcem spytat kolko stoja Belly??? lebo alwaysky su asi najdrahsie na trhu=(

MiracleOfTrue

alwaysky su aj podla mna najhorsie co moze byt..(totizto som raz davnejsie dostala dost silnu alergiu-priznaky radsej blizsie nepopisujem- a ked som pri dalsej M nepouzila alwaysky vestko bolo Ok)...
a zas naturelly su dost drahe ale su pekne vonave(teda aspon mne vonaju) a maxi ultra su veelmi tenke a dostatocne dlhe:)

jaja

for babulak .....no tak to ti nezavidim...=( a tesco vlozky??? tie som este neskusala...mala som s nich strach...newedela som ze co je to zac=)

babulak

ani ja nemozem always a ani moja lekarka mi ich neodporucala, takisto ziadne parfumovane. trapia ma totiz kvasinky a tieto vlozky mi ich este viac zhorsuju. najlepsie sa mi osvedcili obycajne tesco vlozky, tie su v roznych velkostiach, maju prijemny povrch a dobre ich znasam.