chcela by som vedet ktoru z tychto znaciek uprednostnujete...ja osobne Ria a ked Always tak len sensitive tie s tou umelou mriezkou niesu dobre...takze chcela by som vedeiet vas nazor...su dobre vlozky Naturella?
naturella, ria, always
KoteX vložky su naj,naj najlepšie
ja iba tie kupujem
viec info na :
www.kotex.cz
tak ja len a len tampony, vlozky iba ak intimky - to discreet neparfumovane, a zacala som kupovat tampony Jessa od DM - no a som spokojna, su o pol lacnjsie od OBciek a sice nemaju ten super povrch, ale na druhu stranu, pomaha mi to a odkedy dbam aj o take malickosti, ako je material tamponu, nemavam gynekologicke problemy ...
Myslim, ze babulak to uplne vystihla s tymi Tesco vlozkami. Podla mna je uplna hlupost vyhadzovat take velke cashe len na nieco, co pouzijete par dni v mesiaci a kazdy kus po chvili vyhodite. Ja viem, ze sa tu teraz mozno vela bab ohradi, ze znesu len tenke vlozky atd., ale toto mi u nas pripada uplne nehorazne, aby takyto druh vloziek poskytovala len jedna, nanajvys dve firmy a urobili si z toho trademark. Nas trh je tak neuveritelne malicky a peniaze tu z nas cicaju na kazdom rohu za tie najvacsie blbosti. Ked chces komfort v podobe tenkej vlozky, musis zacvakat za technologiu. To je chore. Bude to tym, ze som dlhy cas stravila v zahranici, konkretne v Cine, kde priemysel s tymito vyrobkami doslova prekvita a to, co sa u nas poklada za "luxus" tam dostat v prepocte za 20 Sk. Preto sa dnes v nasich drogeriach nikdy neubranim smiechu, ze to snad s tymi cenami nemyslia vazne. :))
ja som kedysi pouzivala always-ky, teraz ria. minule som sa dala zlakat na to,ze always mala akciu s ocnymi tienmi ku kazdemu baleniu,ale som to olutovala. uz nie su take dobre ako kedysi, zdaju sa mi umele, ako to tu uz niekto pisal. takze zostanem pri ria :)
jaj zasa pisem na 2 krat ale zaujima ma kde sa daju zohnat tie belly...v dm alebo 101 drogeriach???
takze predsa su len take baby ktorym alwaysky nesadnu...nwm aj moja kamoska ich pouziva no ako kedy strieda ich s Ria vlozkami...a tiez ich ma rada a zasa dalsia kamoska pouziva len Naturelly...takze zostava mi iba konstatovat ze kazda je INA...vyhovuje nam nieco INE....=)a este sa chcem spytat kolko stoja Belly??? lebo alwaysky su asi najdrahsie na trhu=(
alwaysky su aj podla mna najhorsie co moze byt..(totizto som raz davnejsie dostala dost silnu alergiu-priznaky radsej blizsie nepopisujem- a ked som pri dalsej M nepouzila alwaysky vestko bolo Ok)...
a zas naturelly su dost drahe ale su pekne vonave(teda aspon mne vonaju) a maxi ultra su veelmi tenke a dostatocne dlhe:)
ja mam rovnaky nazor...always nie!!!...aspon pre mna...=(
for babulak .....no tak to ti nezavidim...=( a tesco vlozky??? tie som este neskusala...mala som s nich strach...newedela som ze co je to zac=)
ani ja nemozem always a ani moja lekarka mi ich neodporucala, takisto ziadne parfumovane. trapia ma totiz kvasinky a tieto vlozky mi ich este viac zhorsuju. najlepsie sa mi osvedcili obycajne tesco vlozky, tie su v roznych velkostiach, maju prijemny povrch a dobre ich znasam.