ahojte...mam velmi nepravidelny cyklus a ked uz raz dostanem menzes tak mam neznesitelne bolesti v podbrusi:(
nepomahaju ani horuce obklady ani 4ibalginy 400vky naraz proste nic...
gyn. vravi ze je to normalne ze sa to casom samo upravi...lenze ono sa to neupravuje a strasne ma to trapi..
neviete nahodne ako sa toho zbavit?
dik
Silne menstruacne bolesti
a neber tolko vela tabletiek predsa to nieje dobre daj si radsej ked mas mierne bolesti,tabletky predsa len zaberaju po nejakej polhodine
ja mam to iste lenze mam skoro pravidelny cyklus,,neber ziadny ibalgin,kup si radsej panadol femina ten mas proti menstruacnym bolestiam neodporuca sa pocas menzesu jest mliecne vyrobky treba jest viac spenatu pit harmancekove caje ten zmiernuje bolesti hlavne s medom
RNG a co to tie zazraky priblizne stoja?
ja som mala podobne starosti az do porodu, potom sa to upravilo. Zaberal mi iba Valetol, volnopredajny liek, ale nie kazdy ho znasa.
pms a menstruacne problemy upravia prirodne doplnky na podporu tvorenia hormonov. Na bolestive periody zabera hlavne yam, ale aj pupalka, damiana, black cohosh a Dong Quai(angelika cinska)
chod za lekarom, nehc ti predpise algifen, mne osobne zaberie iba to.... je vo forme kvapiek, liekov alebo cipiek... bez predpisu ho nezozenes..
ja som to mala presne ako Veronika33
ja som mla tiež také starosti asi tak do 20.potom som začala brať antikoncepciu a celý cyklus sa upravil a bolesti boli minimálne. a po pôrode sa takmer stratili. keby nebolo potrebné sa poprebalovať, tak ani neviem že mám menzes.
a ibalgin nie je moc vhodný liek. dosť zaťažuje žalúdok. skús napr. panadol extra, alebo panadol femina. za skúšku nič nedáš.
Jaaaj moja...to sme dve,aj ja dost trpim.Strasne bolesti a vacsinou sa to konci tak,ze skoro rano skoncim v nemocnici na infuzke s najsilnejsim liekom proti bolesti.Kolko mas rokov?