Silne menstruacne bolesti

Príspevok v téme: Silne menstruacne bolesti
estianka

ahojte...mam velmi nepravidelny cyklus a ked uz raz dostanem menzes tak mam neznesitelne bolesti v podbrusi:(
nepomahaju ani horuce obklady ani 4ibalginy 400vky naraz proste nic...
gyn. vravi ze je to normalne ze sa to casom samo upravi...lenze ono sa to neupravuje a strasne ma to trapi..
neviete nahodne ako sa toho zbavit?
dik

princess27

Tak dievčatá, nedá mi neprispieť. V tieto najťažšie dni vždy zablúdim na naše fóra a som tak rada že v tom nie som sama. Ok, teraz k veci - zozačiatku som menštruačné ani iné problémi nemávala. Potom sa niečo v mojom živote zlomilo a odvtedy mám vkuse nejaké zdravotné problémi . Mávam asi tak raz za 2 mesiace zápal močových ciest /volakedy to bolo častejšie/ . Niekedy príde s krámami, niekedy po, niekedy úplne inak. Menštruáciu samozrejme sprevádza hnačka a neskutočné bolesti. Hlavne kríže a kŕče v podbrušku. Máme s maminou na to niečo čo pomáha, neuveríte čo. Je to obyčajné Poldeci tvrdého, hocičoho. Skúšali sme ibalgin, panadol, panadol femina, algifenove kvapky, aniónové vložky a dalšich xy prípravkov. Nie že by sme nejak holdovali alkoholu, ja ho osobne nekonzumujem ak ma k tomu nedoženú kŕče- ale v rozťahovaní ciev a teda uvolňovaní kŕčov je bezkonkurenčný. A aby som nezabudla- popritom je najlepšie teplo, napriklad termofor, tepla vaňa, zabaliť sa do deky.. Tak dievčatá vyskúšajte, kľudne aj mail keby niečo. Papa

špekulantík

Mne kedysi pomohol čaj z byliny jablčn ík obyčajný.Dostať ho aj v lekárni. Zopár krát som ho vypila, vždy mi pomohol a momentálne už nemávam bolesti pri menštruácii. Odporúčam, akurát myslím, že je veľmi silný, preto s ním opatrne tak 1 max.2 čaje vypiť za deň.

inkognito_bb

dobrý den,tak isto by som sa chcela spýtať a prosila o radu.Menštruaciu mam od svojich cca 13-tich a mám 16.Mám ju hrozne nepravidelnú,dostanem tak raz za tri,štyri mesiace,vtedy musím ostať minimálne prve 4 dni len doma pretože nedokážem ani vstať z postele od tych bolestí a krčov v podbrušku.Navyše niekedy mi je na vracanie raz sa mi stalo že som aj odpadla.Rozprávala som sa o tom s mamou hovorila som jej ze by som aspon ku gynekoligičke chcela ísť,nech ma vyšetrí či je to normalne ale hned mi to zatrhla ze načo tam pojdem ze ono sa mi to upraví,lenže od začiatku je to rovnake a stále sa to zhoršuje.Stále mi hovorí ako sa len sťažujem,ale pritom ona to takto nikdy nemala takže vobec nevie čo v tom je ... ona mala vždy bezbolestnu menštruaciu pomali ani nevedela kedy jej začala a skončila ja ju mám tak približne 12-13 dní a ako som písala prvé 4 dni su najhrošie.Tak a teraz k veci chcela som sa spýtať že či su nato neni nejake tabletky alebo nejake finty:) aby aspon ta bolesť ustupila.Ďakujem
Barbora

bolesti1

odporucam brusnice :) mne zaberaju, a potom tiez Gynex pri pravidelnom pouzivani odidu aj bolesti a ak mate problem aj s nepravidelnymi tak by a to malo upravit, na vsetko treba cas:) a hlavne je to prirodny produkt z liecivych bylin.

bolesti1

odporucam brusnice :) mne zaberaju, a potom tiez Gynex pri pravidelnom pouzivani odidu aj bolesti a ak mate problem aj s nepravidelnymi tak by a to malo upravit, na vsetko treba cas:) a hlavne je to prirodny produkt z liecivych bylin.

trala

takže ja som mala dakedy tiež strašné menštruačné bolesti...až na to že ja som aj veľmi zvracala, až tak že som nemohla vypiť ani hlt vody...tiež som začínala ibalginom, ale vzhľadom k tomu, že som ho hneď vyvracala tak u mňa nemalo žiadne účinky ani žiadne iné lieky...tiež som skúšala alternatívnu medicínu, čajíky, rôzne veci...až mi gynekológ odporučil čípky od bolesti...a nedám na ne dopustiť hneď ako pocítim len náznak bolesti, tak si ho dám a do pol hodky je po bolesti, nezvraciam a nemám žiadne bolesti... :))

Petulka00

animka

Treba mat znamosti a mas vsetko co chces. V tej lekarni robi viac ludi tak pochybujem ze prave na tu jednu by mi prisli. Okrem toho ...lieky mozem kludne dostat aj cez in znamu ktora robi v nejakom sklade ci kde... takze no problemo...a si myslim ze mozno niekomu to pomoze...a mozno jedna osoba kt.tiez predali sa trapi pocas "svojich" dni menej....

Ale do buducna si zapamatam ;)

Petulka00

animka

Treba mat znamosti a mas vsetko co chces. V tej lekarni robi viac ludi tak pochybujem ze prave na tu jednu by mi prisli. Okrem toho ...lieky mozem kludne dostat aj cez in znamu ktora robi v nejakom sklade ci kde... takze no problemo...a si myslim ze mozno niekomu to pomoze...a mozno jedna osoba kt.tiez predali sa trapi pocas "svojich" dni menej....

Ale do buducna si zapamatam ;)