Ahojte,dúfam,že mi tu bude vedieť aspoň niekto z vás poradiť. Moj priateľ má už dlhší čas jeden problém.Stále je unavený, aj keď v noci spí 8-9 hodín ráno je unavený ako keby vobec nespal a tak je to celé dni.Skúšal už spať aj 15 hodín aby zistil, či mu nechýba spánok no cítil sa rovnako.Nevie čo má robiť únava ho ničí. Može byť za tým aj psychicky namáhavá práca,stres a fyzické vyčerpanie??? prosím poradte čo je dobré proti takejto stálej únave. Ďakujem
ÚNAVA
tem B-komplex forte by bol dobry,ale musi sa aj setrit...
práca ho baví má ju rád, robim si o neho starosti, on aj ked nie sme spolu tak si nedokaze pospat a to ma hneva, mama mu vzdy najde nejaku pracu a ked nepracuje doma okolo domu tak ho posle niekam, je prepracovany, potrebuje oddych no niekto to nechape
moze to byt unava a depka ze ho praca nebavi. tak nech spi ,,su take obdobia a trvaju okolo roka,,ci vadi ti ze spi? ze nema na teba cas?/ myslim ze to je ale skryta depka ak sa nenajde co tu ludia spominaju stitna zlaza a atd
bolest v pravom boku moze byt zlcnik alebo pecen, pecen inak sposobuje nadmernu unavu
odporúčam návštevu lekára...môže to byť aj problém so štítnou žľazou...pri hypotyreóze býva človek veľmi unavený, ospanlivý...
tak nech skusi zajst na gastro...ci ma travenie v poriadku...
no to travenie ma zaujalo pretoze ho dost casto boli v boku, ale stazuje sa na pravy bok v miestach kde je zlcnik
minule som pocuvala,v TV,ze ked sa uvolnuje z kosti vapnik,tak sa uvolnuje aj olovo...
ferooo,ked vies tak o ortuti...co olovo?