Baby, ked robite chalanom oral,kde potom davate ejakuat? Viete moj priatel mava dost velku nadielku a co s tym potom..?? poradte ?
Co robite s ejakuatom pri orale???
vidim, ze par inteligentnych ludi na to reaguje NORMALNE ale ti...nechcem povedat co...sa nevedia vyjadrit..ako prepacte, ze som sa nieco opytala!!!! by som bola ZVEDAVA ake temy ste tu vy davali..ci tie neboli OD VECI!!! sa NEHRAJTE na inteligentov...nikto mudry z neba NESPADOL!!!!
Inak sex pocas kramov je uplne uzasny :)) dobre to klze a navyse je vtedy zenske ustrojenstvo tam dole citlivejsie ;))
aj my to tak robime ,pred sexom.a vystriekat sa mi do ust zvykne ked mam kramy a nesexujeme vtedy
môj priateľ to ani náhodou nechce aby sa mi urobil do úst. my robíme oral pred sexom a keď je vzrušený ideme na sex.
ale ja sa chcem opýtať ostatných, že aj vy orál robíte pred sexom? veď keď sa spraví do úst ( alebo inde), tak nedôjde k aktu. Alebo to robíte po sexe, ale potom nemá orgazmus pri samotnom akte. tak kedy to robíte?
alebo chodte do sprchy, do vane alebo ked este bolo teplo tak niekde vonku. tam vam to moze byt jedno kam to ide..
necitala som vsetky prispevky, ale par som zhliadla a u mna osobne nehra rolu, ci toho coveka milujem alebo nie. ide o chut. byvaleho partnera som mala velmi velmi rada. ale bol silny fajciar a tak to chutilo hrozne, ci uz stavy alebo semeno. to som proste nemohla.. ale potom som okusila dvoch nefajciarov a to bola balada :) takze vsetko islo do pusy :) mnam
Moja priatelka sa sama rozhodne a sama nasmeruje, ked chce papat spapa, ked nie vystriekam sa jej na brusko ale na tvaricku :)) Paci sa mi ze je to furt inak :))
Vam to jak je*e ludia, sak nech si kazdy s tym robi co chce, ozaj sa uz na to musis pytat celeho slovenska co s tym? konec...
hamham, to je naozaj mile ako to riesite s partnerom:)..urcite s tebou suhlasim v tom ze ak naozaj lubime partnera tak nic co s nim suvisi sa nam nehnusi aa urcite som za zjedenie ejakulatu