Baby, ked robite chalanom oral,kde potom davate ejakuat? Viete moj priatel mava dost velku nadielku a co s tym potom..?? poradte ?
Co robite s ejakuatom pri orale???
" kkq " - úplne že perfektný nápad - môj drahý sa môže tešiť... :) heh.
No a neviem či som jediná, čo to nemá problém niekedy spapať! Ja som ešte (asi našťastie) nezažila, že by to bolo úplne hnusné. Proste má to charakteristickú chuť, tak isto, ako my baby dole! A keď viem, že po tom môj drahý túži, aby som to pred ním prehltla, tak nie je problém. A niekedy mi on sám povie, že: " Zlato? ty to máš ešte v puse? vypľuj to ak chceš..." Takže som to vypľuvala už všade- klasika: servítka(ale tá rýchlo presiakne- lepšie je mať po ruke vlhčené utierky- tým si aj utrem pusinku), do dresu, cez okno na chate, keď sme v aute tak normálne von a tak...Takže čo s tým nie je problém! vždy sa to dá spapať alebo vypľuť" :)
co s tym robit? boze to je problem, chalan ta nemoze nutit do toho aby si to jedla...
ja som to skusila, nechutilo mi, tak to odvtedy vypluvam do servitky, on je vtedy vzdy tak v tranze, ze to aj tak nevidi a je mu to v podstate jedno
nikdy v zivote by som to nezjedla a na stastie to nechce ani moj chalan
som chalan,tak neviem,či môžem poradiť aj ja,keďže ja to "nekonzumujem". :-) Raz mi to priateľka nasmerovala na moje brucho, a potom z toho môjho brucha pooblizovala, ako zmrzlinu, no samozrejme iba trochu a zvyšok poutierala. A bol to väčší zážitok ako keď si ma nechá aj počas toho v ústach. Ja som bol neskutočne vzrušený a ona spapala iba toľko,koľko chcela.
ja mojho spravim normalne na jeho bruško a potom to poutierame uterakom.On nie je zato aby som to papala.
ahoj, tak takto to byva aj s mojim priateľom a ako si s tym poradiš závisí od tvojej šikovnosti, niekedy je mozno trošku neprijemné, všetko to spapať, tak sa v rámci tejto hry musíš trošku vynájsť, napr. časť toho si nechaj v pusinke a dalej to nasmeruj napr. na tvaričku alebo prsia...vieš potom si chalan nebude myslieť ze je ti to neprijemne..