ahojte,3 roky chodim s mojim chlapcom a teraz mame neaku krizu,neviem co to je ale akosi sme si uz prestali chybat,uz sa tak casto nestretavame a pod....nechceme si ani jeden priznat ze to uz slabne,...mam jedneho priatela z ktorym sa rada stretavam stale si piseme a ja som sa snim vyspala,neviem teraz co mam robit,ci mam byt ticho a nepovedat mu to alebo sa mam s nim rozist,?lenze ja sa bojim toho ze ked sa s nim rozidem tak mi bude potom chybat a tak,chapete nie?neviem co mam robit ,poradte nieco..
podviedla som ho...
Ja myslim, že treba tomu nechat trocha casu, po case sama uvidis, koho mas rada naozaj.
ja som si len tak vymyslela meno,ja nepoznam ziadnu leu ktora ma 32 rokov a myslim ze je jedno kolko mam rokov proste chcem neako poradit s touto temou....dakujem
nie,nehovor mu o nom, cele bysi to pokazila, a kolko mas teda rokov
Ale na inej teme to udavas...
ja nemam 32 rokov...
ano, ty mas 32? tak to je zaujimave, co tu pises cakala som teda omnoho menej rokov,neaka neroznodna nastrocna, ale nie 32
a co ak ked sa snim rozidem zistim ze my vazne chyba ze to bola len taka kriza...a o tom chalanovi mu asi nemam hovorit ze?...
Lea, ty máš 32 rokov a chodíš s chlapcom??????
myslim, ze ak si uz necybate a vasa laska slabne, nema vyznam s tym pokracovat a zbytocne to predlzovat......