ahojte,3 roky chodim s mojim chlapcom a teraz mame neaku krizu,neviem co to je ale akosi sme si uz prestali chybat,uz sa tak casto nestretavame a pod....nechceme si ani jeden priznat ze to uz slabne,...mam jedneho priatela z ktorym sa rada stretavam stale si piseme a ja som sa snim vyspala,neviem teraz co mam robit,ci mam byt ticho a nepovedat mu to alebo sa mam s nim rozist,?lenze ja sa bojim toho ze ked sa s nim rozidem tak mi bude potom chybat a tak,chapete nie?neviem co mam robit ,poradte nieco..
podviedla som ho...
Del, ja netvrdím, že bude šťastná, hovorím len ako to bolo v mojom prípade, ona si musí dať pozor a vidieť ako sa to ďalej vyvíja v novom vzťahu ak ho plánuje...ak sa jej to s ním nebude páčiť, môže sa kľudne vrátiť k bývalému
Lea zabudla som ešte povedať, že v žiadnom prípade nehovor terajšiemu priateľovi čo sa stalo medzi tebou a tvojim kamarátom, to by sa mohlo potom obrátiť veľmi proti tebe...také veci sa nehovoria..ver mi mám skúsenosti..nechaj si to pre seba a nehovor to pre istotu ani najlepšej kamoške...
Vear, može byt, ale može byt aj to, že prave potom bude verit naozaj.
Ak je už zrely muž, tak sa s tym vyrovna.
Lilly, kde berieš istotu, že v novom vztahu bude stastna? Mimochodom, ona nehovori, že v starom je nestastna.
Ahoj Lea, tak to ako by som čítala môj príbeh pred dvoma rokmi....mala som presne ten problém ako ty, bola som s chalanom skoro 3 roky, no ja som mala to šťastie, že on odišiel pracovať na pol roka do zahraničia, o čo bolo potom moje rozhodovanie ľahšie...teda asi mesiac pred tým ako sa mal priateľ vrátiť, som sa stretla s mojím dávnym známym, veľmi dobre sme si rozumeli, bol krásny a strašne ma priťahoval...a toto všetko boli pre mňa impulzy na to, aby som razantne ukončila starý vzťah, čim sa pre mňa začal hneď nový. Teraz som s ním už skoro 2 roky a sme veľmi šťastní a veľmi zamilovaní. Viem, že by som urobila hlúposť, keby som ostala s bývalým priateľom len z ľútosti alebo zo strachu...život je boj, tak sa nesmieš báť ale bojovať aby si bola šťastná...
Stale pletí, že lož má kratke nohy.
A to mu má potom akože stale klamat????
Ahoj! Určite mu nič nehovor, lebo ak by ste si znovu našli k sebe cestu, tak by ti už nemusel veriť, tak ako doteraz, a ak sa s ním rozídeš a zistíš, že ti chýba, tak si budeš 100%istá, že je to ten, ktorého chceš. To sa stáva, že si na chviľku odcudzíte. Mám jednu kamarátku, ktorá chodila s chlapcom 5 rokov, rozišla sa s ním začala si hneď s druhým a po pol roku sa vrátila k tomu predchádzajúcemu a sú spolu stále a oveľa šťastnejší ako predtým a aj silnejší. Tak ak rozmýšlaš nad tým, že sa chceš rozísť, tak skús a uvidíš. Lebo podľa mňa tak, že budete obaja ticho nevyriešite nič.
18 mam..