Zehlim si vlasy asi 1,5 roka. Ten splasnuty uces ma uz zacina pomaly omrzat a tuzim po krasnych objemnych vlasoch. Nikdy som si menyslela ze to poviem, pretoze moje prirodzene vlasy su fakt brutal huste a vlnite, ale su oto hrozné vlny , tak nemôžem vyjsť ani medzi ľudí:DSamy krep ... Ako by som dosiahla take kráasne lesklé vlny ako mali baby v catgirl? Mam si vlasky najskôr vyžehliiť a potom natočiť alebo ako prosiim?
Krásne objemné veľké vlny
ja som si teraz zacala robit vlasy s takou tou natacacaou kefou... mam orava k232 rko a je na nezaplatenie ...mam huste dlhe vlasy a rano mi dokaze urobit kucery asi tak do pol hodinky
Ahojte dievcence, poradite mi prosim Vas ako dosiahnut taketo vlny?
farbiedoll.tumblr.com
velmi pekne dakujem za odpoved :)
Ahojte baby. Mám rovné blond vlasy a rada by som mala vlny-poradíte mi ako dosiahnem pekné vlny na dlhšiu dobu? Ďakujem.
co je lepsie Taft Shine(ten cerveny) tuzidlo alebo lak na vlasy?
a aky mate nazor na cervene tuzidlo pre lesk od TAFT???
mam doma to oranzove tuzidlo got2be, ale spokojna nie som.takmer vobec ho nepouzivam. ked si dam na vlasy,tak to vyzera fajn. ale na druhy den.. hroza. vlasy mam ako navoskovane lyze. a pritom ja nemam problem s mastnenim vlasov. ale po tomto pripravku ich mam fakt ze polepene,ucapene a celkovo zle vyzeraju
jaja... nie s oranžovým, ale ja mám skúsennosti s tužidlom got2b, je v červenej tube a je na objem vlasov, mala som aj tužidlo, aj lak tej rady a bola som spokojná, celkovo tá značka má dorňbré tužidlá i laky.
nemate niekto skusenosti s tym tuzidlom got2b takym oranzovym na kucerave vlasy???
Presne, celebritám tie krásne účesy 2 hod. toľko vydržia aj to im ich v priebehu tých dvoch hod. stále kaderníci upravujú. To koľko stylingových prípravkov či o dĺžke prípravy danného účesu ani nehovorím. Ale v reálnom živote mnohé z nich sú ako keby práve vstali z postele, úplne neupravené, proste hrúza des.
kulma a potom zafixovat lakom na vlasy, vydrzi to aj 2 dni v dobrom stave. natacky az tak nie, ale aj tak pouzivam skor natacky lebo menej nicia vlasy. zvladnes to aj s kulmou, ale ja mam taku hladku kulmu bez stetiniek lebo do toho sa mi strasne motali vlasy (mam dost dlhe).
Jasne ze nase celebritky a missky maju krasne ucesy pred kameru, ale ktora tak chodi v realnom zivote? Ved by ste ich ani nespoznali a na ten 2hod. program im to vydrzi.