Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krásne objemné veľké vlny

Príspevok v téme: Krásne objemné veľké vlny
laurikaa

Zehlim si vlasy asi 1,5 roka. Ten splasnuty uces ma uz zacina pomaly omrzat a tuzim po krasnych objemnych vlasoch. Nikdy som si menyslela ze to poviem, pretoze moje prirodzene vlasy su fakt brutal huste a vlnite, ale su oto hrozné vlny , tak nemôžem vyjsť ani medzi ľudí:DSamy krep ... Ako by som dosiahla take kráasne lesklé vlny ako mali baby v catgirl? Mam si vlasky najskôr vyžehliiť a potom natočiť alebo ako prosiim?

kenza

Ja mam zas problem s mojimi jemnymi vlasmi.. Ked si ich natocim, tak mi vydrzia asi 2 hodiny a potom pomaly vlny opadavaju.. Co myslite, co je lepsie kulma alebo natacky? Asi s kulmou natocene dlhsie vydrzia, ze? Len neviem, ci to s nou zvladnem:))

sonka

tarantulla... Potom ešte ako si v závere dávala tú radu ako mať krásne vlasy. Môžeš o tom napísať niečo viac, lebo úplne som to nepochopila.

Kúpim si šampón na regeneráciu, proti krepovitosti a na lesk, kt. budem pár týždňov používať. A čo balzam a masku k tomu šampónu? To tiež nie je na škodu, že? Tak a po umytí si nechám vlasy voľme uschnňuť a nemám si ich asi ani žehliť, že? (i keď u mňa je dosť ťažké si vlasy aspoň čiastočne neprežehliť). No ale potom by mali bbyť pekné? Ešte som sa chcela opýtať beoplachovú kúru nepoužívaš? A aký konkrétne šampón používaš?

sonka

tarantulla... tiež mám kučeravé vlasy a je to tak, že tie vlásky nie sú až tak opticky lesklé ako rovné, lebo na rozdiel od rovných neodrážajú od svojho povrchu toľko svetla. Ale tak vyskúšaj to tužidlo od l´oréal na zvýraznenie vlnitých a kučeravých vlasov. Je v takej bielo - oranžovej tube. Ja som ho objavila cca min. roku a som s ním spokojná. Vlasy sa mi po jeho použitý viac lesknú a aj kučeryx sú také upravenejšie by som povedala.

čo sa týka holiek v catgirl a celkovo celebrit, kt. účesy tak obdivujeme, tak to sú len ako nejaká módna ikona, pochybujem, že im tie úšesy vydržia celý deň a aj tak im na nich musia dať kaderníce silne tužiace gély či laky, kt. vlasy poškodzujú, kedže obsahujú silné látky. Taktiež príprava takého účesu trvá iste dlhšie ako som napr. ja ochotná obetovať. Tak takéto účesdy treba brať s rezervou.

sonka

Chcem si kúpiˇ%t žehličku remington, ale takú, s kt. by som si mohla urobiť aj vlny a nie len vyžehliť dorovna. Akú by ste mi teda poradili?

tarantulla

ahoj no ja mam kucerave brutalne huste blond vlasyyy a milujem ked si ich umyjem a ofinku si vyzehlim..tiez mam problem ze nie su leskle....ale tak neriesim to lebo prirodzene kucery leskle byt ani nemozu..take krasne a leskel vlasy ako mali holky v catgirl..tak take nebudes mat nikdy...to su narovnane vlasy ktore su nasledne natocene..vlasy ti trpia vyzera to sice krasne ale nesmierne umelo..takze: kup si sampon na regeneraciu, na krepovitost a na lesk....toto budes pouzivat par tyzdnov a s vlasmi nic nerobit....len umyt a ususit..uvidis co budes mat za krasne vlasy ;)

vikuska

daju, zozenes ich v hociktorej drogerii. tie velke su take umele tvrde so stetinkami, ale mozno niekde najdes aj penove, pokukaj.
s tym pivom neviem, nemas vlasy zlepene? ja by som ho radsej vypila :D

njurrrr

Daju sa kupit take wäcsie natacky a kolko priblizne stoja?? kupim ich aj normal w drogerke?? viete ake myslim, nie tie male lebo potom su vlasy tak nechutne kucerave ako s filmu so 70- rokov:D

nela

po vysuseni /a vyzehleni/ si jednotlive pramene postriekaj pivom,ktore nalejes do rozprasovaca a natoc ich na kulmu,alebo zehlicku.poradila mi to moja kadernicka,vyskusala uz"x" pripravkov,ale pivo je to najlepsie.vlasy su leskle a vlny perfektne drzia.nemusite sa bat pivoveho zapachu,ten je hned prec,mam to odskusane.