Kašeľ a nádcha

Príspevok v téme: Kašeľ a nádcha
zuzka jur

Ahojte,vie mi niekto poradiť,dcera už dva týždne kašle,hlavne v noci a ráno,boli sme i lekarky povedala,že je to bežné nachladenie,davala som jej stoptussin sirup a pleumolysin,kvapky do nosa,po týždni v školke je to späť,poradte niečo na ten hrozný kašeľ.Teraz som jej dala Mucosolvan junior,ale je to stále rovnaké,a zajtra ju do skolky asi zase nezoberú.Ďakujem

Hana L

Moj 7-rocny syn bol casto chorý, nadchy, kasel, bolest hrdielka, opakovalo sa to casto. Skusali sme vitamini, prirodnu liecbu, babske rady, nepomohalo. Potom mi kamoska poradila wobenzym. Pomohol mu a potom sme ho zacali uzivat v celej rodine

MajaS44

Ja som dávala mojmu synčekovi na suchý, dráždivý kašeľ, veľmi ho bolelo aj hrdielko. Skúsila som mu davať Kalciový sirup. Nechutil mu klasický, tak som vyskusala ten s vanilkovou prichutou a ten si zamiloval. Teraz ho uzivame vzdy, ked sa ohlasi bolest hrdla.

supermama

mam super dieta, zacalo kaslat kupila som prvy sirup na ktory som natrafila stopkasel a kasel fakt stopol, moc sme sa s nim netrapili :)

bee_1

skus poriet na pilulka.sk alebo cez -odkaz odstránený-
tam su vsetky lieky od vymyslu sveta :) ked nieco potrebujem tak z tade

gastanko2016

ja som prišla na to, že keď som synovi dala na noc stoptusin, tak kašľal v noci ešte viacej. Pri nachladnutí a soplíkoch mu dám na noc iba fenistil a nasivin, aby sa mu lepšie dýchalo.

slzicenka

ak mas doma kvapky Fenistil,na noc jej dat 15 kvapiek,potom pocas dna 10 kvapiek 2x denne a odporucam na noc Mucoplant nocna liecba,mam doma takisto skolkarov a zabera to.Cez den davaj obycahny Mucoplant.Obidva sirupy maju prijemnu chut.Na noc daj niekde nad postel alebo na radiator mokry uterak,do odparovaca daj morsku sol KAWAR(dostat ju v lekarni)ak nemas,daj obycajnu sol,alebo moze byt aj obycajna Vincentka voda,ktotu takisto dostanes v lekarni...to je zase na tie sopliky.Do nosteka Nasivin soft,alebo Olynth

zuzka jur

poradte prosím,dcerka za tri týždne vybrala dve antibiotika,tie druhe boli na bacily ktoré jej našli ale aj tak strašne kašle,nemá nádchu ale stále je zahlienená,kašle hlavne ked zaspava a ráno,keď vyvracia hlieny tak je pokoj.Neviem z čoho sú tie hlieny lebo nádchu nemá.poradte niečo,ďakujem.

uýsmev

csilla:aj bioptron je dobrý, prirodzené nízkoenergetické svetlo, zdravotnícky prístroj,ale aj prírodné produkty pomôžu,a to cesnak s tymiánom Garlic-thyme, čajík z kvetov aloe vera a 11 byliniek.Viac info, klikni na červené slovko.

lulijanka

skus si pozriet stranku www.bioptron.senea.sk Bioptron urychluje uzdravovaci proces a zaroven posilnuje imunitu, ako prevencia proti dalsim ochoreniam! Urcite vhodna liecba na toto obdobie!!!!

csilla

ahojte vie mi niekto poradit,moj syn ma pocas dna suchy drazdivy kasel,v noci bez kaslu,bez teploty,boli sme u detskeho lekara,vsetky vysledky-stery a krvi-boli negativne,pri behani viac kasle,co mam robit?