Ahojte,vie mi niekto poradiť,dcera už dva týždne kašle,hlavne v noci a ráno,boli sme i lekarky povedala,že je to bežné nachladenie,davala som jej stoptussin sirup a pleumolysin,kvapky do nosa,po týždni v školke je to späť,poradte niečo na ten hrozný kašeľ.Teraz som jej dala Mucosolvan junior,ale je to stále rovnaké,a zajtra ju do skolky asi zase nezoberú.Ďakujem
Kašeľ a nádcha
zuzka tiez to zacalo v skolke aj nas syn tak kaslal hlavne v noci a lekarka to stale riesila ze su to dýchacie problémy poslala nas na gastro a tam mu zistili ze ma Reflux a na alergologii ze ma alergiu na mliecne vyrobky a to ho zahlienovalo a preto ten kasel dostal lieky,zakaz mliecnym vyrobkom a je to ovela lepsie ziadny kasel teraz zaciname s probiou a postupne aj mlieko tak skus s lekarkou tuto variantu ci nahodou nieje problem s kaslom niekde inde
Oreganovy olej je aj silne antimikrobialny aj odstranuje hlieny.Na 50-70 kg vahy dospeleho sa odporuca 3x2 kapsule, pre 25 kg dieta 3-1 kapsula.
Roztok GSE(30 kvapiek do pol litra vody) je dobry aj na pitie, aj ako kvapky do nosa
u týchto detí je to bežné,buduje sa imunita,prečítaj si tému Materská škôlka a choroby,niektoré sa trápime pekne dlho,konkrétne dcéra bola 3-4dni v škôlke a 1mesiac doma,pracovať som nemohla,bola som s ňou do 6roku doma,teraz je školáčka ,je to o niečo lepšie,aj ked už od začiatku škol.roka bola 2xchorá,dúfam,že s týchto detských chorôb "vyrastie"
no tak chod za doktorkou znovu. ved predsa nemoze male dieta tak kaslat. ja som mala pred 2 tyzdnami najprv nadchu, potom mi pomaly presla, dnes uz kaslem a zajtra idem k lekarke. alergologicka mi sice dala antibiotika, ale k tomu este dalsie lieky, co sa mi zda vela. tak pojdem za mojou, nech vie, co je so mnou.