Máte s týmito hroznými pocitmi skúsenosť? Ako s tým žijete a čo s tým robíte? Ja tým trpím vlastne od 14-tich rokov, keď si to tak premietnem... prišlo to len občas a odišlo, ten hrozný pocit nereálna a neskutočna... pocit, že ja nie som medzi ostatnými ľuďmi, že sa čudujem, že oni ma vidia a hovoria na mňa... akoby som videla cez hmlu. K tomu točenie hlavy a pocit na odpadnutie. Vravím, prišlo to len občas, ale vždy ma to desilo k smrti. Potom som pred asi 4 rokmi chytila hroznú úzkosť a derealizácia bola na dennom poriadku. Nasadili mi AD a prešlo všetko, malá dereálka sa občas vyskytla, ale nič vážne. AD som vysadila, úzkosť sa vrátila a s ňou aj derealizácia... AD mi už nezaberajú, derealizácia mi likviduje život... takmer stále akoby sa mi snívalo... mám panický strach z toho, že mi to ostane na celý život, že sa toho nezbavím... poraďte mi niekto ako sa dá takto žiť
Derealizacia
tak a ja som si mysela, ked som to par krat mala, ze mam flash back este z casov, ked som hulila travu - vtedy som mala identicke pocity a dodnes sa mi to obcas stane, ale len na par sekund...
pre tých, ktorí si myslia, že to možno majú... môžete sa otestovať depersonalizace.info