Preco som stale nestastna?

Príspevok v téme: Preco som stale nestastna?
leftover

zdravim vsetkych, ktroi ste si otvorili tuto temu. a vopred dakujem vam, ktori zareagujete...
uz dost dlho sa citim uplne nestastna, smutna, prazdna a zbytocna. som mlada baba, mamcelkom rada svoju pracu, mam skolu, kamaratov, ktorych mam rada, rodinne zazemie... mam v podstate vsetko, co mlady clovek potrebuje mat k tomu, aby bol spokojny. no napriek tomu sa nedokazem tesit, aj ked si to velmi zelam. casto mi je do placu zo svojej zbytocnosti a chcem byt sama aj ked viem, ze pootm to bude este horsie.. neviem co robit v buducnosti a ked si ako-tak vykreslim plany, tak ich analyzujem a pridem na to, ze vsetko aj tak nema vyznam...
neviem neviem neviem...

Ferrari

Ahoj, po precitani Tvojho emailu mi bolo ihned jasne, ze mas depresiu, kedze si stale nestastna. Urcite si prekonala nejaku traumu a teraz sa to takto prejavuje. Najplepsie je zacat robit male krociky, zacat sa tesit z totalnych malickosti. Je to lahsie pisat ako robit, ale skus. Daj si ruky okolo seba a povedz si, ze sa mas rada. Urob si zoznam prace, zacni sa ucit novy jazyk, vypln si den, ale nie sedenim pred televizorom. Ja si tento email precitam tiez a budem robit tiez, co som tu napisala a budeme dve, nebudes sama! Prajem Ti mnoho mnoho zdravia a este viac lasky pre samu seba, si totizto velmi dolezita!! Papa, objima M. Ferrari, vmuk, cmuk, xxx P.S. Nie, nie som tepla, mam nadherneho muza, len som pred par rokmi potratila a dodnes ma to trapi. Zacala som aj vela jest, aby som mala velke brucho, pripomina mi to tehotnost, ale musi predsa vyhrat zdravy rozum, takze drzim Ti palce!!

Ferrari

Ahoj, po precitani Tvojho emailu mi bolo ihned jasne, ze mas depresiu, kedze si stale nestastna. Urcite si prekonala nejaku traumu a teraz sa to takto prejavuje. Najplepsie je zacat robit male krociky, zacat sa tesit z totalnych malickosti. Je to lahsie pisat ako robit, ale skus. Daj si ruky okolo seba a povedz si, ze sa mas rada. Urob si zoznam prace, zacni sa ucit novy jazyk, vypln si den, ale nie sedenim pred televizorom. Ja si tento email precitam tiez a budem robit tiez, co som tu napisala a budeme dve, nebudes sama! Prajem Ti mnoho mnoho zdravia a este viac lasky pre samu seba, si totizto velmi dolezita!! Papa, objima M. Ferrari, vmuk, cmuk, xxx P.S. Nie, nie som tepla, mam nadherneho muza, len som pred par rokmi potratila a dodnes ma to trapi. Zacala som aj vela jest, aby som mala velke brucho, pripomina mi to tehotnost, ale musi predsa vyhrat zdravy rozum, takze drzim Ti palce!!

renushik

m,mlk ma pravdu dobry psycholog (alebo aspon rozhovor s naozajstnym priatelom) by pomohol, dnesna doba je bohuzial taka vsetci sa kamsi zenu, robia to co sa od nich ocakava, ale na svoju duchovnu/resp. duševnú, psychickú zabúdajú, skús skúmať samú seba, ponor sa do svojho vnútormého sveta a hľadaj odpovede na svoje otázky, tu ti moc neporadíme, všetko je v tebe, ani ten psycholog ti nepomoze ked sama nebudes chciet, alebo spolupracovat, mne pomohla meditacia, citanie motivacnej literatury a stretacanie sa z NAOZAJSTNYMI priatelmi... potom objavis ze vsetko ma vyznam, a to co si prezivala si prezit musela, aby si sa dostala na spravnu cestu, ech som sa rozfilozofovala :D

poicephalus

cau, komunikacia v kybernetickom on line priestore ti je nanic. ovela viac pohnu veci osobne stretnutie. psycholog z teba vydoluje co skutocne chces. obcas to dotycny nevie ani sam. neboj sa a chod do toho. neboj sa pravdy a zivota, je len jeden,uvidis ako budes spokojna...

monteplier

Ahoj,

aj ja som mlada, a co popisujes je detto. Mozno na skonkretnenie: Urobila som vela zleho az kym ma z toho nevytiahol clovek ktory ma bytostne miluje, aj s chybami ktore si vleciem za sebou ako konzervy. teraz vdaka nemu byvame v dome, nemusim sa bat, ze by som mala nudzu na financie, zijem plnohodnotne, aj praca, resp. pokracovanie skoly je fajn. Napriek tomu, je to tu. Vzdy ked som sama. nemozes sa schovat ujst. Myslim ze clovek by si mal budovat nove priatelstva. Sa to povie vsak? an mne to nejde. uz nie sme deti. Neviem aky je tvoj pripad, tazko poradit na zaklade tak vseobecneho mailu. Drzim palce...

leerka

skus si najst este neake ine konicky , aby si mala zaplnenycely den a nemala cas rozmyslat nad takymito vecami.... ja mam tiez vsetko, len moj problem je, ze neviem, kam investovat peniaze a tiez nad tym stale uvazujem.... kazdy mi hovori nieco ine a ja uz neviem kam s konopi.... mozno ta to casom prejde, ako dlho u teba tento stav trva?