kto začne chudnúť so mnou...??..myslím,že viacerým nám to pôjde lepšie
Začnime spolu
ahojte holky. pridávam sa ku vám. ja som začala včera, dokonca som sa už aj donútila ísť do fitka. chodievala som na taebo, vtedy som schudla 7kg. teraz som sa presťahovala a mám to ďaleko. už som sa však donútila a viem, že do leta budem mať postavičku ako lusk. baby musíme si veriť. pokiaľ si neveríš, nikam sa nedostaneš. takže cvičeniu zdar :o)))
no ale vam to pekne ide, baby
:)
ste to teda rozbehli, len co je pravda
vam da dost prace udrzat si tu vasu nadmernu vahu, ze?
sa clovek normalne namaka, to neni len tak :)
este ze je tu vas tucibomba klub (TK), tam vam vzdy rozumeju
Ospravedlnujem sa za preklepy,ponahlala som sa...:)pa
tak babenky,ja som to pokaslala,skor,ako som zacala.Som mala teraz stahovanie,vela vybavovaciek.tak moje stravovanie bolo tak kava a nejake keksy na rychlo do seba hodene a cvicenie?Ani som si nan nepomyslela.Ale vecer uz sa prinutim,trosku sa hybatma.Cez vik,idem k priatelovi,tak to zase bude vydatne obedy,vecera pozde v noci-takze nic moc.Vecer pisnem,ci som sa aspon dnes prinutila cvicit.Ja inak nechcem schudnut,akurat si vyformovat postavu-hrkot kosti nemusim byt:)-takze zaklad pravidelna strava(co je u mna najvacsi problem) a cvicenie(to budem praktozovat doma,take "domacke" klasicke cviky,hlavne,je hybat sa).Drzte sa pa
prva* nie prava
holky.ja mam problem ..hehe no ja viem ze nesom prava ani posledna alee vysvetlite mi toto.pozeram sa na seba doma,v zrkadle a povem sii ze..je to okej no treba mi schudnut take 4kg ale inac spoko.a zrazu..idem do obchodu skusam si rifle a ked sa pozriem do zrkadla ako stojim v gatiach nechapem co to stoji predomnou sa zruuuuda :D..no to neni smiesne.ale proc je to tak??
ja síce nemám kilečká navyše ale potrebujem spevniť postavu a vyformovať, tak som si dala vypracovať vo fitnescentre cvičebný plán len to jedlo neviem obmedziť D:
buduci golem
samozrejme ako inak...aj ty uz do neho patris ked reagujes
tucibomba klub ?