Začnime spolu

lenuš

baby, ifka....tak čo? :) Všetci chcú chudnúť a nikto nič reto spraviť...takýmto spôsobom budete tlsté navždy.

Pac

Poradim vam par veci ohladne diet a cviceni.
1.DIETA:
Musite si najst tu spravnu dietu ktora Vam vyhovuje.Viem ake tazke je ju dodrziavat ked mate vela roboty bud v skole alebo vpraci. Isty cas som strasne chcela schutnut bo som mala par tych KIL navyse tak som si nasla jednu dietu ani neviem ako sa vola ale:
-jedlo sa tam skoro kazdu pol hodinku
-nie vo velkom mnozstve ale v malo
-nejedlo sa sladke
-inak sa jedlo cokolvek
Dodrzala som ju asi tak Tyzden tym padom sa vysledok nedostavil ale nemala som pocit plnosti ani pocit hladnosti bola som v klude
2.Cvicenie
Som s rodu lenivych ludi ale donutila som sa. Prechadzala som sa po meste popri dunaji aj ked som bola sama ale mala som mp3 a ficala som.Par tych domacich cvicenii som tiez zo seba vypotila ale nic moc to nebolo
3.Vysledok
Vysledok nebol ziadny no skoro ziadny.Nezhodila som sice ziadne kila ale ja som sa lepsie citila nemala som pocit akoby tie kila ma zatazovali prave ze som sa citila lahsia
4.Zaver
Mne osobne ziadny dieta nepomohla ZIADNA. Mne pomohli Nervy a Stres: za jeden mesiac pocas ktoreho som brigadovola som schudla a zhodila spolu 12Kg bez ziadnej pomoci proste som jedla co som chcela a pracovala

lenuš

no, čo sa týka jedálnička skúsim:
R:celozr.chlieb,šunka,nejaká zeleninka
D:nízkot.jogurt+ovsené vločky, alebo nejaké ovocie
O:ryža, kur.prsia, zelen.šalát
O:ja si dávam detskú výživu
V:nejaké bielkoviny- cottage, jogurt, kuracie mäsko so šalátom, tuniak