kto začne chudnúť so mnou...??..myslím,že viacerým nám to pôjde lepšie
Začnime spolu
schudol niekto daco za tyzden?
chce to inak mysliet, inak sa stravovat, a hlavne sa hybat....ziadna dieta nefuguje...
Cvičenie plus zdravá životospráva, neviem čo je na tom také ťažké... Diéta sama o sebe neni účinná
xnusoba ntak nam porad ako mame schudnut
heh vsetky diety su na nic takze zacinat s nejakou vobec netreba....
Poradim vam par veci ohladne diet a cviceni.
1.DIETA:
Musite si najst tu spravnu dietu ktora Vam vyhovuje.Viem ake tazke je ju dodrziavat ked mate vela roboty bud v skole alebo vpraci. Isty cas som strasne chcela schutnut bo som mala par tych KIL navyse tak som si nasla jednu dietu ani neviem ako sa vola ale:
-jedlo sa tam skoro kazdu pol hodinku
-nie vo velkom mnozstve ale v malo
-nejedlo sa sladke
-inak sa jedlo cokolvek
Dodrzala som ju asi tak Tyzden tym padom sa vysledok nedostavil ale nemala som pocit plnosti ani pocit hladnosti bola som v klude
2.Cvicenie
Som s rodu lenivych ludi ale donutila som sa. Prechadzala som sa po meste popri dunaji aj ked som bola sama ale mala som mp3 a ficala som.Par tych domacich cvicenii som tiez zo seba vypotila ale nic moc to nebolo
3.Vysledok
Vysledok nebol ziadny no skoro ziadny.Nezhodila som sice ziadne kila ale ja som sa lepsie citila nemala som pocit akoby tie kila ma zatazovali prave ze som sa citila lahsia
4.Zaver
Mne osobne ziadny dieta nepomohla ZIADNA. Mne pomohli Nervy a Stres: za jeden mesiac pocas ktoreho som brigadovola som schudla a zhodila spolu 12Kg bez ziadnej pomoci proste som jedla co som chcela a pracovala
to ste po tolkych zaciatkoch este neschudli?! :-O
cawiky....tak co ako zacneme..??..zdravou stravou a pohybom..??..aky je nejaky spravny jedalncke..viete poradit..??