ahojte setci nechcete niekto chudnut so mnou ja viem ze takychto tem je tu uz vela ale chodim sem iba niekedy a nikdy som nestihla zaciatok...ja meriam cca170 a vazim 80kg je to fakt hrozne takze kto chcete sa pridajte...........
nechcete sa niekto pridat
ahojte baby ja sa tiez chcem pridat...mam cca 68cm a vazim 72kg a tiez niesom na diety tak to idem skusit pohybom a menej papkanim zatial na tych 68 drzim nam palceky
ajka: ja som mala uz 79,5 kg, ale tym, ze som chodila plavat kazdy druhy den som schudla na tych 75 kg. a tiez som trosku obmedzila stravu. ale takto som schudla za asi 1,5 mesiaca. do toho januara-februara by som rada mat aspon tych 68 kg.
majka ahoj sme na tom podobne... ja mam vysku 175cm a 71kg a idem tiez na 65 a potom uvidim co treba este porobit :) ale skor tym cvicenim :) a menej papat.
aj ja by som sa chcela pridat, ale moc dietovat nechcem. skor len tym cvicenim a striedmostou v jedle. mam teraz asi 75 kg a 178 cm vysku. ale chcem schudnut na tych 68 kg pre zaciatok. potom aj na tych 65 kg a to mi bude stacit zatial.
ja sa pridam,..prave dojedam velku cokoladu,uz ani nevladzem,lebo pred nou som spasala asi kilo masa a mam kusok vycitky,takze o taku hodku si trosku pocvicim:) mam dotierave svedomie..:)