Zvacsena uzlina na krku

bumbrlak

Dobry den, vyhodila sa mi na krku uzlinka na pravej strane pozdlz zily blizsie k uchu, ale narozdiel od tychto prispevkov, ma boli na dotyk a pri otacani krku. Je to enprijemne tak neviem ci amm zajst niekam alebo to prejde, dakujem

nicoleta

ahojte ja som si našla tiež asi uzlinku.. ale nie na krku ale v panve..... na bravo...a pri dotiku ma bolela.... mam to prvý krát.. tak neviem presne čo to je.. a z čoho to je.. viete mi poradiť.. doktorovy som nešla... zatial.. ale užívam kalcium..a mám to asi tak už týžden a troška sa mi zmenšila ale keď viac zatlačím tak pobollí viete mi povedať čo to je??dakujem.

tralala

Ja mam uzlinu na krku uz nejakych par rokov, na infektologii mi zistili toxoplazmozu- chronicku formu v latentnom stadiu

zabkaBaculata

jezis nestrasne s rakovinou nahodou som tu vbehla :D ja mam na lavej strane na krku tiez uzlinu co ma neboli mam ju uz od zakladnej skoly a teraz uz mam 2 roky po strednej a stale je tam...tiez nerobili nejake testy nic...ked som chora zvacsi sa ked nie ostava taka ako vzdy a za uchom mam tiez taku malicku tak snad nic vazne ked sa tomu doktory nevenovali!

zuzka14

ja mám tiež uzlina na lavej strane pod uchom, taku tvrdu zväčšenu a už ju tam mám fakt dlho, lekárka to vie, ale neposlala ma na žiadne vyšetrenia ohladom lymf. uzlin, no bola som na rôznych iných vyšetreniach a nič nenašli.

janka

Ja mám s uzlinami problém už asi 15 rokov.. Ja mám tých hrčiek na krku asi 5, taktiež pod sánkou na oboch stranách. Vždy, keď som chorá uzliny sa mi zväčšia a bolia, keď sa vyliečim, zmenšia sa, ale nezmiznú. Taktiež mám herpes. To všetko je prejavom vnútornej infekcie. Preto sa neboj.Skôr sa daj do poriadku, ber nejaké vytamíny na podporu imunitného systému. Predchádzajúci príspevok vravel o rakovine, ale to by sa ti tá uzlina musela zväčšovať a mal by si aj iné príznaky (chudnutie, veľká únava)....sleduj sa. Ale nepanikár, zväčšené uzliny má každý 3 človek.

daska09

moj 22-rocny syn mal perd 6 rokmi taku uzlinu vlavo na krku, bol u lekarky, ta povedala, ze je to reakcia po chripke. nakoniec to bola rakovina lymfatickych uzlin... nic by som nikomu neodporucala zanedbat. ked to pretrvava a jeden lekar povie, ze to nic nie je, treba ist k inemu. ani mojho syna to nebolelo. zdurene lymfaticke uzliny vacsinou bolia.

nororv

ano bol som..aj som stym siel k svojej doktorke... a ta mi dala len neake antibiotika a poslala ku koznej bo my aj na tvary vysiel herpes ci co..ale aj to uz preslo na neaku i nfekciu.. a obi dve mi povedali ze to je od toho..ale zaidne testy mi nerobili..ani jedna..