aky je vas nazor na pomocky pri sexe. ja niesom celkom za to ale moja manzelka je opacneho nazoru. a aka pomocka je najvhodnejsia? skuste prosim o tom podiskutovat. dakujem
sex a pomocky
su aj ine,lepsie pomocky. puta, povrazy,bicik...sexi kozene oblecenie...vsetci pisete len o vibratore a pod... ale toto je lepsie a krajsie...aky je vas nazor na taketo? :P Jozef
ja by som taky vibrator prijala :) no zatial byvam s nasimi a prepadla by som sa od hanby keby mi ho nasli...a na intraku takisto...proste chce to sukromie
Ja si myslim, ze vela ludi ma este stale prilis vela predsudkov ohladne erotickych pomocok, ze pokial chlapovi poriadne stoji a nema problem s erekciou, je to zbytocnost a bla bla. Takisto nesuhlasim s naozorom, ze by ich mali pouzivat manzelske pary po tom, co uz su za svojim akoze "zenitom". Ja som s priatelom 3 roky, klape nam to vyborne, no mame aj vibrator, ktory je super ozivenim, a pritom vobec nejde o to, ze by nas to bez nicoho nebavilo. Proste sme tomu otvoreni a pokial sa da nieco este vylepsit, preco to nevyskusat. Je to samozrejme moj nazor a neberiem ho tym, ktori tie pomocky odsudzuju.
vibrator je taka klasicka pomocka, s ktorou je v posteli nielen vzrusenie, ale aj zabava:-) takze ho pre manzelku urcite zaobstaraj. A co tak venusine gulicky? Alebo vibronohavicky:-) Vibracny kruzok je vsak na zaciatok uplne postacujuci, nestoji vela a treba vyskusat.
ja by som priateľovi chcela kupiť také umelé ústa na orálny sex. Tie vibrujú a sajú. A neviem či to nebudú zbytocne vyhodené peniaze?
my sme s priateľom skúšali vibračny krúžok ale nebolo to nič moc. Priateľa to dokonca trošku znecitlivelo. Ale tiež sa nechám inšpirovať, ak niekto poradí.
No my sme z pomôcok vyskúšali zatiaľ len vybračný krúžok a to nám skôr poskytlo prima zábavu ako nejakú stimuláciu..:) My sme to skúšali len tak,lebo sme obaja zvedavci,ale podľa mňa by mali používať pomôcky skôr dlhoročný manželia na oživenie.Toť môj názor.:)