aky je vas nazor na pomocky pri sexe. ja niesom celkom za to ale moja manzelka je opacneho nazoru. a aka pomocka je najvhodnejsia? skuste prosim o tom podiskutovat. dakujem
sex a pomocky
Ja som za...vyskusala som rozne...urcite to moze spestrit a vylepsil sexualny zivot...nic zle na tom nie je
oceni :D my sme po filme 50 shades nasli superlove sexshop a odvtedy si spestrujeme nas zivot v spalni pravidelne
plne suhlasim, pekne vecicky sa daju kupit na superlove ;)
Ja som za, prečo nie, v dnešnej dobe.... my preferujeme teda radšej oblečky, ako hračky, ale každému podľa chuti ...;)
Eroticke pomocky 100% diskrétne doručenie - buyeasy.by
newtoyforsex.com je zahranicny shit, jedina kvalita je na superlove.sk a mas to zo sSlovenska, podporuj slovenske obchody!
Sex hračky treba vyskúšať nech nie je nuda ...
Odporúčam kúpiť tu newtoyforsex.com
Je to lacnejšie ako sk e-shopy. Nájdete tam všetky sexuálne hračky ... Dildo , vibrátor, análne hračky, atď. Proste majú tam všetko . Kupujem tam pravidelne a som naozaj spokojný aj kvalita je TOP ;)
katushka, ale poradim ti.priputaj si ho pevne,ruky aj nohy...nech je uplne cely tvoj,vydany ti na milost a nemilost..iba tak sa to rata :P
a kozene sexi oblecenie mozes spojit s cim len chces...steklit,drazdit ho mozes..pomocok je vela..a fantazii sa medze nekladu,je to len na vas dvoch,ake si to urobite..
a uzite si to :P
Joseph
no ja sa chystam take priatelovi prekvapko k narodkam spravit...ze priputat ho putami o postel a kozenne oblecenie...