Kovové hrnce sú škodlivé, v smaltovaných sa jedlo pripaľuje. Máte niekto skúsenosti s hrncami, v ktorých sa aj dobre varí, aj sú neškodné? Ďakujem Vám za Vaše tipy.
V akých hrncoch variť?
Denz, no lebo ta Daidalka to tu pise-ze KOVOVE hrnce su skodlive, tak ja neviem kde na to prisla a nerez-teda ocel je KOV
tak preto radsej zistujem :)
cosuto- vobec nie su skodlive:))
nerez nema byt preco skodliva.....
skor hlinikove lacne.....tie mozu obashovat olovo.
ja mam nerezove, take tazke od BergHOFF s takym tazkym dnom,ktore by malo tam mat akysi medeny plast ci nater, neviem-asi proti pripalovaniu ci preco,ale to je fuk, mne ide o zdravotnu nezavadnost...
diki denz, fakt neviem. takze NEREZ je vlastne ocel? no a ocel je predsa kov! takze nerezove hrnce su skodne?!!! :(
dokelu, akym sposobom?
preco a v akom rozsahu su vlastne kovove hrnce skodlive? vysvetli mi to niekto?
napr. aj zakladatel temy.
dakujem
Nerez-
www.lencoknife.szm.com
cosuto- ty nevies co je nerez???:)))
je to uslachtila ocel,ktora nehrdzavie:)
a ake su to prosim vas kovove hrnce? co tym mate konkretne na mysli? to napr. akoze nerezove? to je skodlive?
co presne je vlastne ten nerez?
ja mam totiz komplet novu celu sadu od berghoof. aj to je svinstvo?
ahojte...aj ja sa podelim s vami s mojou skusenostou...kupili sme z uslachtilej ocele hrnce tefal pro series 10 ks...boli sme radi ze mame konecne kvalitne hrnce..po prvom vareni sa nase nadsenie rozplynulo po tom ako sme hrniec umyli..na dne hrnca zostali odlupnute miesta ako keby ste donho strelili brokovnicou...isli sme ich vratit do obchodu kde nam ich vymenili..bohuzial aj tie druhe dopadli rovnako...200 € hrnce a toto spravia po prvom vareni? ako budu vyzerat po roku? za taky peniaz som cakala kvalitu...toto je moja bohuzial zla skusenost...kto ma prosim vas dobru skusenost s kvalitnymi hrncami nech sa s nami podeli...nemyslim hrnce za 40 litrov prezentovane dilermi
tak tomuto hovorim vazny problem. tak zacni grilovat