V akých hrncoch variť?

philips

My máme hrnce už hádam 20 rokov a furt držia. :D Pripaľuje sa iba ak to zabudneme raz za čas miešať, ináč sú vynikajúce. :D

aadriaanka

Ja to beriem tak, že keď si teraz kúpim hrnce tak chcem aby mi aj určitú dobu vydržali ale zasa ani nechcem vyhodiť za hrnce 100vky až tisíce eúr za hrnce. Koľko stáli tie tvoje a koľko kusov ich je? Kúpila si si celú sadu?

NEnormalna akú značku keramických máš, koľko stáli a ako dlho v nich už varíš? Počula som, že keramické sa niekedy vydúvajú, ty si s tým problém nemala?

aadriaanka

Prebehla som príspevky k téme, ale veľa som sa nedozvedela. Aké hrnce sú kvalitné a v normálnej cene? Zepter som pozerala. Rodinná sada hrncov stojí 3 000 eur to je obyčajné zlodejstvo. Za takú cenu sa dá kúpiť ojazdené auto a nie blbé hrnce...

vsevedka

Prebehla som celu temu, ale len tak narychlo, ale myslim neboli tu spominane TLAKOVE HRNCE (vynikajuce na dusenie i pripravu polievok a skracuju cas pripravy)

Tiez dobre su TITANOVE hrnce a panvice, s tymi osobnu skusenost nemam (ako u tlakovych-tie mmam overene). Dobre titanove su masivnym dnom, ktore dobre udrzia teplotu, ale su aj dobre drahe, ja som videla sadu - tusim hrniec + panvica cca 250 eur, to si mlady clovek asi tazko moze dovolit, hoci maju 7 rocnu zaruku. A videla som ich len na predvadzacich akciach, nie v klasickych obchodoch, ale znama ich ma uz 4 roky a pochvaluje si ich velmi, len manzela oklamala a povedala, ze stali len 60 eur :-)

ta3

ja pouzivam Zepter, su kvalitne, vydrzia generacie, ano, su drahe, ale niekedy sa oplati investovat, do hrncov Zepter urcite, radim nepouzivat najma hlinikovy riad, najnovsie som vycitala, ze ma podiel tiez na Alzhaimerovi