Riedke vlasy

Príspevok v téme: Riedke vlasy
vils

Ahojte, mam 19 rokov a uz asi sest rokov si farbim vlasy, z toho vacsinu casu len samponmi ale asi rok farbami, lebo mi ovela krajsie chytili na cerveny odtien ako som chcela, no mam problem, lebo mi strasne zredli ale farbenia by som sa nechcela vzdavat...ma niekto nejake skusenosti s prirodnymou al. lekaraskou kozmetikou na VOLUME vlasov? Aby mi opat narastli... DAKUJEM :)))

Kudrlinka1

Ahoj, ak máš problém s vypadávaním vlasov, môže to byť kľudne spsobené rôznymi chemikáliami z chemických vlasových prípravkov. :( Vtedy je vhodné prejsť na prírodnú vlasovú kozmetiku a rastlinné farby na vlasy. Stačí si nájsť značku, ktorá ti bude najviac vyhovovať. Ja som spokojná s VOONO. Tu o tom píšu skvelý článok na blogu :) voono.sk

kolienkoo

mne celkovo na vlasy pomohla donnahair, zhustla spevnila vlasy a vyzeraju krajsie; staci vlasom dopriat spravnu vyzivu :)

[zruseny12]

rituska,mas uplna pravdu v tom, co pises o vypadavani vlasou, a je to aj individualne...u kazdeho ine...
...tiez mam svoje vlasy spinavy blond,nepristanu mi k pleti...ale vela zien som pocula,hovorit,ze nejak nemozu prestat z farbenim...ze si tak zvykli na farbenie,ze si nevedia predstavit nefarbit si vlasy...zasa je to individualne...
...ja som mala velmi pekne zdrave vlasy,leskle...pouzivala som sampon obycajny aj obycajnu blond farbu...a mala som NADHERNE VLASY...
no,ale po porode som mala zlu krv,malo zeleza,teraz uz viem,ze aj vapnika som mala malo atd.vlasy mi uplne zjemneli,zacali nenormalne vypadavat,stratili krasny lesk...uplny opak...jedina zachrana,bola pre ne penove tuzidla a lak/predtym som ani nevedela,co tuzidlo a lak je/tiez som brala injekcie koli vypadavaniu vlasov,nepomohli.../
po tych rokoch,som uz trochu na tom zo zdravim zasa lepsie,pouzivam aj doplnky...a vlasy sa trochu spamatali...
ale,presla som na tmavsiu farbu ,ktora,mi
viac pristane ako blond...
som s nou zatial spokojna,ale vlasy mi vypadavaju tak,ze su obdobia,ze mi nevypadavaju,a su obdobia,ze mi vypada plno vlasov,ale uz som si na to zvykla...takze ma to uz netrapi...
teraz uz viem,preco moje vlasy su take ake su...malo vapnika,malo vit.sk.B atd.koli zdravotnym problemom...takze kazdy by si mal dat dohromady vsetko a brat do uvahy vsetko...a podla toho sa zariadit...

rituška

Ahojte. Vypadávanie vlasov nemusí byť zrovna z farieb. Závisí to od vitáminov a minerálov v tele, od zloženia stravy, od stesov, dostatočného oddychu, tiež to môže byť rodové a aj z hormonálnych príčin. Ja mám slabé riedke vlasy po babičke, a farbím ich už od 15r. Vždy som používala jednu značku aj laky a tužidlá, a vizerali zdravo, vypadávali v norme, nič strašné. A keď aj začali viac padať, pomohlo mi podstrihnutie. Ale neskôr túto farbu prestali vyrábať a bola som v koncoch. Siahla som po iných značkách a vtedy začalo. Vlasy suché, zplhnuté, bez objedmu, nepomáhali ani laky, proste nič. Začali mi enormne padať, tak som musela navštíviť kožnú, ktorá mi dokopy nič nepovedala, len že mám vlasy určené na vypadnutie (odber vzorky vlasov) a všetky vyšetrenia boli OK. Lenže môže to byť aj tým, že v tej dobe som začala užívať hormonálne lieky. To už vážne neviem. Minula som tisíce korún na kozmetiku proti vypadávaniu, prestala si farbiť (používala som tmavé farby) a trošku, len trošku sa to ustálilo, myslím že farbami to asi nie. Skúsila som aj Hennu, ale vypadlo mi pri nej dosť vlasov a vôbec mi nechytila, a že by vlasy vizerali zdravšie nemôžem povedať. Práveže keď nie sú nafarbené sú slabé a tenké, takže som si kúpila farbu od Loreal bez amoniaku, s výživnými eseniciami a chcem ju vyskúšať. Podľa mňa nie je pravda, že prirodzené vlasy sú najkrajšie. Moja vlastný odtieň mi vôbec nepristane, mám moc bledé vlasy, čierne oči. Je nevýrazný a vôbec sa mi nehodí. Nie je to o zvyku.

[zruseny12]

...tak jasne,ked mas pekne prirodzene vlasy...tak naco farbyt...
...vies vela ludi,ti povie toto...no ludi zien...ze zacali farbyt vlasy v mladosti...a nejak sa uz tak vzili do toho farbenia,ze si nemozu predstavit nefarbyt si vlasy,je to aj sila zvyku...

mirka 23

Mariaa, eštťe by ma zaujímalo, že akú farbu používa vils. Je to aj o značke. Ale aj tak som za prirodzené zdravé vlasy. Zafarbím si ich až vtedy, keď ich budem mať sivé. Aj tak si myslím že farby na vlasy sú silná chémia. Možno sú po farbení lesklé, ale to neznamená, že sú zdravé. Aj platinované vlasy sú lesklé, akurát že po mesiaci ti vypadá polovica vlasov.

[zruseny12]

...nebudem oponovat...mirka..ale mas omnoho setrnejsie farby,ale jasne,ze musis aj vyberat...podla toho, co obsahuju...ja si tiez farbym roky vlasy...a ked som ich mala zdrave,nic mi nerobila farba,a boli to klasicke farby ako kedysi,teraz obsahuju vselijake oleje,aloe atd.
a dokonca po farbeni je vlas velmi pekny...jasne ked odfarbujes na blond tak sa vlas oslabuje,ale ked sa farby na tmavsie,farba obali vlas...a je hrubsi...az po par vymyti sa pomaly stensi...mam vela skusenosti s tym lebo si farbym vlasy od 15rokov a mam 40...
...a myslim,si...ze teraz skor vypadavanie vlasou bude stressom,nejakymi chybajucimi vit. a podobne....
ale opakujem ak ma moznost prejst na prirodne farbi,tak preco nie...