Ahojte, od vcera mam pod pazuchou bolestivu malu hrcku, boli pri dotyku, co by to podla vas mohlo byt?
dakujem za seriozne odpovede...
Bolestiva hrcka pod pazou
Ahojte mam rovnaky problem tiez som si nahmatala bolestivu hrcku bojim sa ist k doktorovy
Nemka, choď k lekárovi a s jeho návštevou neotáľaj! Ak naďabíš na dobrého diagnostika, tak máš vyhraté! Môže to byť svalová hrčka, nepotrebuješ žiadne lieky, stačí bolesť pretrpieť, a tak ako sa objavila, tak aj zmizne. Ale aj nemusí...
Ahojte, asi od včera ma boli pod pazuchou, a dnes som si tam nahmatala pod kožou malú hrčku, boli to pri dotyku aj keď si ruku položím dolu a pritlačím kus o telo. Nikdy predtým som to nemala, treba ísť k lekárovi?
Ak je hrcka bolestiva, ide na 90% o zapal potnej zlazy alebo zdurenu lymfaticku uzlinu. Taketo stavy su velmi caste a zväcsa po par dnoch odzneju. Ak trva dany stavy dlhsie ako 3-4 dni (zavisi od velkosti a bolestivosti), treba volit navstevu lekara.
hydradenitis -zapal potnych zliaz
ak by to bola rakovina, hrcka by nebolela
ja som pocula ze z dezodorantov moze vniknut rakovina prs...a sposobuje to hlinik obsiahnuty v deyodorantoch...je teray novinka na trhu od nivei pure natural zevraj bez hlinika
ja som mala prvu hrcku pred tyzdnom vyrezali mi ju a dnes druhu aj tu mi vyrezali uvidime co bude dalej
ja som mala prvu hrcku pred tyzdnom vyrezali mi ju a dnes druhu aj tu mi vyrezali uvidime co bude dalej