Ahojte, od vcera mam pod pazuchou bolestivu malu hrcku, boli pri dotyku, co by to podla vas mohlo byt?
dakujem za seriozne odpovede...
Bolestiva hrcka pod pazou
Ahojte, objavila som si hrcku pod pazuchou...zvycajne mi po niekolkých dnoch zmizne...ale objavi sa opat...prestala som pouzivat antiperspiranty a prestala som si aj na chvilu holit pod pazusim...a opat sa objavila. Co to moze byt...prosim poradte mi
panča a u mužov to čo znamená
radsej chod k lekarovi, mozu to byt lymfaticke uzliny a tie v tych miestach mozu znamenat (u zeny) rakovinu prsnika-teda jeden z priznakov rakoviny prsnika
Ivka 1 a to by mali byt ake deodoranty
ahoj...objavili sa mi hrcky po pazou,naraz pod oboma pazami a po kazdou pazou mam 4 a su strasne bolestive aj na dotyk ale aj pri pohybe rukou.neviete co to moze byt dakujem velmi pekne
lulinka33, čooooooo? A mala aj okrem tej hrčky aj nejaké príznaky? Bolesť hrčky? alebo niečo iné????
aj mne sa to stalo, ale z tuhého deodorantu rexcona,..mam niveu a v pohode, nestalo sa mi to,....ale to každá uzlina reaguje inak, bolestivé ale prešlo to.... ale ak by to pretrvávalo cez 2 dni, utekaj k lekárovi,..