Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolestiva hrcka pod pazou

danika12

Ahojte, objavila som si hrcku pod pazuchou...zvycajne mi po niekolkých dnoch zmizne...ale objavi sa opat...prestala som pouzivat antiperspiranty a prestala som si aj na chvilu holit pod pazusim...a opat sa objavila. Co to moze byt...prosim poradte mi

Maero

Ja som si teraz pred par minutami nasiel hrcku o priemere 2-3 cm pod pazuchou a boli to len ked nato vyviniem tlak...
Je to sfarbene do jemne cervena- prosim mohli by ste neco napisat aj okolo mojho problemu- nejake rady... Dakujem vam moc.

panča

radsej chod k lekarovi, mozu to byt lymfaticke uzliny a tie v tych miestach mozu znamenat (u zeny) rakovinu prsnika-teda jeden z priznakov rakoviny prsnika

Ivka 1

Hrcky pod pazuchami su z pouzivania deodorantov , ktore obsahuju aluminiove soli a zirkonium, ktore upchavaju potne kanaliky a su rakovinotvorne. Takze skus radsej deodoranty,v ktorych nie su.

bobanek

ahoj...objavili sa mi hrcky po pazou,naraz pod oboma pazami a po kazdou pazou mam 4 a su strasne bolestive aj na dotyk ale aj pri pohybe rukou.neviete co to moze byt dakujem velmi pekne

lulinka33

Ahojte, moja mamina mala tiez takuto hrcku, lekarka jej povedala ze je to len zdurena uzlinka a tvrdila to 2 roky az do vtedy pokial z toho nevznikol zhubny nador a zajtra ide na operaciu, po 6 chemoterapiach, som nazlostena a zaroven sa bojim...drzim palce nech to nie je nic zle...

olinaes

aj mne sa to stalo, ale z tuhého deodorantu rexcona,..mam niveu a v pohode, nestalo sa mi to,....ale to každá uzlina reaguje inak, bolestivé ale prešlo to.... ale ak by to pretrvávalo cez 2 dni, utekaj k lekárovi,..