Ahojte, mám asi mesiac pretrvávajúce bolesti pri milovaní. Nič ma nesvrbí, nepáli, nemám výtok,ani bolesti v podbrušku, len pociťujem silnú bolesť pri pohl. styku a najmä pri vniknutí. Je to taký pocit, ako by ma šlo roztrhať, fakt neznesiteľné. Žijem s partnerom sexuálne už nejaké dva roky a doteraz to bolo v poriadku. Nechcem panikáriť a preto pred návštevou gyn. sa chcem spýtať vás, či sa vám to niektorej nestalo, po prípade či to prešlo samo. Ďakujem krásne
Bolesti pri pohlavnom styku... prečo?
Tiez mam podobne problemy.
Strasne pri milovani trpim vyzerá to akoby ma znasilnoval.
Chodievam kazdy rok na cytologiu a robia mi sono ale aj sono cez posvu a vsetko je v poriadku a v norme.
A ked sa idem milovat s frajerom tak som trpitel. Velmi to boli.A ani velmi moc sa nepomilovali.Vzdy to iste utrpenie.
Nebolia ma ani vajecniky, ani maternica....nič. Najviac ma boli posva a hradza a hlavne ked idem mocit.
Ale nemam zapal mocoveho mechura. Citim ako keby to tam bolo podrazdene.
Slovo sex je pre mna utrpenie
Ahojte takže potrebujem pomoc .. Dlhšiu dobu som trpela mykozou a momentalne sa na ňu liečim to však nič nemeni na tom že sex ma veľmi bolí .. Nie až po sexe ale aj počas sexu .. Už len keď sa ma snaži uspokojiť prstami tak ma to hrozne boli a ak idem potom na WC mam pocit ako keby som močila žiletky .. No proste je to strašne a neviem sa toho zbaviť .. Keď som bola u gynekologa povedal že som zdrava až na tu mykozu ,vaječniky su v poriadku ..Asi pred 2 tyždňami som začala uživať HAK ale bolesti trvaju už dlho .. Nezažil niekto niečo podobne ?
Určite ti pomože lubrikačny gel KTO NEMAŽE NEJEDE a može zato moc psychika ak si mala dake problemi daj vediet:-)
Bzucko.to krvacanie moze byt aj prvy signal rakoviny.
Baby nepouzivala som HAK vsetko bolo s kondomom OK zacala som pouzivať HAK zle, bolest, palenie aj ked sa urobil do mna AUUUČ!! Vysadila som bez problemov!!! teraz som o5 presla na HAK a to iste znovuuuu :( :( :( skuste vysadiť ci uvidite rozdiel a ak ano verte že je to tym! lebo vase telo potrebuje viac hormonov!!!!! Držte sa babule :)
no vajecniky ta pri sexe urcite nebolia..chlap ti asi naraza penisom na krcok maternice..tak mu povedz nech je trochu jemnejsi a nech tak nepriraza...ale mozes mat na tom krcku aj ranku, takze chod k doktorovi..to moze byt velmi nebezecne
Ahojte pred tromi mesiacmi som stratila panenstvo. Prvé pohlavné styky ma boleli ale myslela som si že to tak byva a časom sa to upraví, ale nestalo sa tak. Stále ma sex bolí hlavne vaječníky. Je to len nezvyk na sex? Lebo 3 mesiace je už dost dlha doba. Poradte mi prosim..
mozes mat prevratenu maternicu...
pali ma to iba pri ejakulovani dovnutra, bez kondomu, ked sme pouzivali kondom, alebo to urobil partner vonku, ziadne palenie som nepocitovala. Momentalne pouzivam HAK, istota pred otehotnenim.