zenska psychika

Príspevok v téme: zenska psychika
cicko

Ahojte moja manzelka priblala asi10kg a ma stoho depku ze je tucna nedari sa jej schudut a je sama so seba znechutena.Ale mne tucna nepripada a pritahuje ma stale rovnako len ona sa porovnava ako vizerala pred 3rokmi.Rad by som jej pmohol len neviem ako moja utecha a to ze je pre mna stale sexi nepomaha.Poradte zeny.Dik

cicko

claudia-vies pred 3rokmi bola super ona to tak tvrdi bola spokojna ale teraz zuri ze si nevie na seba nic kupit ze je tucna uz ani poriadne neje v domneni ze schudne ale nic.Je stale v strese s prace ani nema cas sa poriadne najest a je taka znechutena a kupila si aj tabletky a nic potom ze pojde na liposukciu ale potom sa odhlasila.Je fakt kocka a rad by som jej nejak pomohol len jej nechcem hovorit nech konecne zacne cvicit to by som asi pohnojil.Kolko krad mi povie nehovor mi ze vizeram super ked sa tak necitim co mi na to poradis?

kiri

Tak jej povedz, že by absolútne nevadilo, keby ešte pribrala ďalších 5 kg....a nezabudni ju neustále zahŕňať komplimentami o jej krásnom tele, len pozor! Musí to byť úprimné a úprimne to musí aj znieť, lebo žena vidí lož skôr, ako by si si myslel a nie vždy dá vedieť, že o tom vie...

claudia

Keď ona sa necíti s tými 10kg naviše tak tažko jej pomôžeš slovnou útechov. Pomôže pohyb
a upravená strava, poriadok v hlave a to je to najhoršie. Prečo prigrala ? Mala stále rovnakú váhu ale kolísala raz hore raz dole ?