zenska psychika

Príspevok v téme: zenska psychika
cicko

Ahojte moja manzelka priblala asi10kg a ma stoho depku ze je tucna nedari sa jej schudut a je sama so seba znechutena.Ale mne tucna nepripada a pritahuje ma stale rovnako len ona sa porovnava ako vizerala pred 3rokmi.Rad by som jej pmohol len neviem ako moja utecha a to ze je pre mna stale sexi nepomaha.Poradte zeny.Dik

claudia

cicko/ návod ako na kg zbaviť pre manželu som ti vypracovala na zaslanej adrese lady.sk sú tam dámy ktoré niečo skúsili

kukucka

cicko, je to velmi tazke... v prvom rade aby sa tvojej drahej zacalo s chodnutim darit, musi to dostat do hlavy a zacat cvicit... potom si povie " no ked sa takto trapim zmenim aj jedalnicek" a pojdu kilecka dole... mam to na sebe odskusane... moja rada je, co kedy ste spolu zacali chodit do posilky alebo na spinning a bude to mas dvojaky efekt, budete sa hybat a budete mat spolocny program... a ked zena nieje spokojna sama so sebou moze jej chlap hovorit, ze je to OK...neuveri.... pa

Alina

ale hneva,ale nie vtedy,ked mi chce pomoct.Inak,vsetko sa snazime vydiskutovat,to som ho ucila,este ked sme spolu chodili. On to totiz vôbec nevedel. Naucila som ho,ze aj on ma pravo sa pytat,ked nieco nechape,ked sa citi neisty,pretoze nas vztah je vztah DVOCH ludi.
Tak isto mam ale aj ja pravo sa pytat, povedat svoje pocity,mam pravo sa citit neista a on sa za to nesmie hnevat,ale uistit ma o skutocnosti,vysvetlit mi veci...
Nato,aby sme si mohli dôverovat sa musime rozpravat,respektovat,komunikovat.
On sam vie,ze ked je nejaky problem,a chce si ho nechat pre seba,ja to aj tak vycitim(nie je vo svojej kozi)a potom,ak o tom nechce hovorit,mozem si namyslat horsie veci,a to situaciu len zhorsuje! Tak to nerobi.
Claudia,mozno je jeden z mala,ktory sa to nechal naucit.Neviem,ako iny muzi.
Ale ani ja ho nikdy za jehoi pocity,hoci aj "vyšinute" nekritizujem,nesmievam sa mu, ani sa nenahnevam.(hoci sa mi niekedy rozum zastavuje :-))Keby som to urobila,nezveril by sa mi uz,a mozno by tak isto zareagoval on na moje nazory. Chce to dobru trpezlivost a mervy,ale stoji to za to!Nevymenila by som ho ani za nic!

Alina

to zalezi od toho,aky mate vztah,aku mate komunikaciu...mne keby moj manzel chcel pomoct,urcite by som sa \"nenasrala!\" Vazila by som si to. Ale my sa o vsetkom spolu rozpravame,hovorime spolu o svojich pocitoch.Neviem si predstaviť,ze by som sa na neho oborila,keby vypocul moj problem a pomahal by mi najst riesenie.Ale kazdy vztah je iny.

broňa

čo tak oddelena strava? s nou vela ludi krasne schudlo. Sadni si s nou,povec jej,ze ta trapi to,ze ona sa trapi.A ze jej pomozes hladat vychodisko.Navrhni ten sport,pockaj,co povie.Ak jej argument bude,ze nema cas,navrhni dalsi.Napr.tu oddelenu stravu.Je tu na Fore aj taka tema.Posad ju za PC a nechaj,nech sa informuje. Poradime ako na to.
Hlavne jej nedrz kazen,skor prijme tvoje navrhy,ak budes hovorit mierne,uprimne,ak ju pritom oblapíš,aby videla,ze ta naozaj trapi to,ze sa trapi ona.Mna by to urcite chytilo za srdce!
Ak sa ona citi tucnejsia zle,mysli si,ze jej nerozumies a neberes jej city do uvahy,ak jej ten pocit stale vyhovaras.
Nech sa dari!!!

polka

To jej len tak ľahko nevyhovoríš,už vôbec nie ak nie je so sebou spokojná.Má rada pohyb?Ak áno skús jej navrhnúť napríklad lyžovačku,sánkovačku,milovačku...ak pohyb nemá v láske skús jej ho zamilovať.Držím Ti prsty,učtite jej pomôžeš.Prajem Ti spokojný život!