Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(

Príspevok v téme: Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(
jessika

Je to strasne nefer...pozeram si toto forum a vidim same strasne veci....Potraty...nechcene tehotenstva...zle vplyvi antikoncepcie...vsetko ma len same nevyhody...nic dobre neexistuje? preco prave zeny musia toto vsetko podstupovat??
Chlapi od nas chcu aby sme prali HAK a my si tym nicime svoje telo...
Ak by sme ju nebrali, chcu od nas potrat??..

Nehovorim ze su vsetci rovnaki, ale zakazdym to nici zdravie len nam...

Preco neexistuje nieco jednoduchsie??

Tento prispevok je plny zmatku a asi nie je velmi zrozumitelny ale som nestastna z antiky lebo po roku uzivania mi znicila zdravie:( Ale ako sa inak chranit:( ani gynekolog nam neporadi objektivne, lebo za predpisovanie antiky ma proviziu...
TAK KTO NAM ZOSTAL?!

niekto

skus pharmatex
www.pharmatex.sk

hak zvysuje riziko infarktu a mozgovej porazky

toto som si samozrejme nevymmyslel cital som to na jednom blogu jednej gynekologicky odkaz sa tu prednedavnom povaloval
v podstate ide o to ze hormony sposobuju hustnutie krvy (co je dolezite pred porodom aby zena nevykrvacala ale ked niekto hak berie niekolko rokov ...)to moze sposobyt zavazne problemi s krvnym obehom

dalej v tom blogu bolo nieco take ze nejake 17rocne dievca zomrelo mesiac po tom co zacala brat hak
na mozgovu porazku asi tak

loli

aj mna by zaujímalo, že ako si si zičila zdravie. myslím že by si mnohým pomohla, keby si to konkretizovala. ďakujem

bodkaa

Take ze kondom poznate? Ok, mozno nie je 100%-tny, ale 99%-tny :-P.
Mojej kamosky priatel jej normalne povedal, nech si neda vypisat antikoncepciu, zeby nebol rad ,keby brala nejake lieky toho typu. Uplne zlaty.
Mimochodom aj ja ked mam partnera, tak si vyber ten sposob ochrany, nemam s tym ziaden problem. A ked on ma, tak nech si ho riesi sam.