Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(

Príspevok v téme: Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(
jessika

Je to strasne nefer...pozeram si toto forum a vidim same strasne veci....Potraty...nechcene tehotenstva...zle vplyvi antikoncepcie...vsetko ma len same nevyhody...nic dobre neexistuje? preco prave zeny musia toto vsetko podstupovat??
Chlapi od nas chcu aby sme prali HAK a my si tym nicime svoje telo...
Ak by sme ju nebrali, chcu od nas potrat??..

Nehovorim ze su vsetci rovnaki, ale zakazdym to nici zdravie len nam...

Preco neexistuje nieco jednoduchsie??

Tento prispevok je plny zmatku a asi nie je velmi zrozumitelny ale som nestastna z antiky lebo po roku uzivania mi znicila zdravie:( Ale ako sa inak chranit:( ani gynekolog nam neporadi objektivne, lebo za predpisovanie antiky ma proviziu...
TAK KTO NAM ZOSTAL?!

sofinka129

Normalne som sa teraz zacala bat...HAK uzivam sice "len" styri mesiace, ale..
no neviem..
nemam nejake vedlajsie priznaky ale clovek nikdy nevie..
hlavne som v poslednom case tiez zacala pocitovat akoby som mala tazke nohy..nie velmi ale citim to..
tak teraz neviem co robit, lebo s kondomom sex u nas nie je mozny..
priatel by ho aj pouzival ale vzdy ked si ho nasadi tak to proste nejde..
Ako to robite vy ked nepouzivate kondom ani pilulky?? na nahodu sa spoliehat nechcem !

panama

No asi tak doberiem posledne balenie a koncim... aj ked mne to lekar nepredpisal hlavne ako ochranu pred otehotnenim ale ako LIEK na silnu menstruaciu a bolesti ..ale neziaduce ucinky mi spomenul naozaj len vo veelmi miernom prevedeni ....to radsej vykrvacam .. (obrazne povedane) mna by este zaujimalo po akej dobe uzivania moze sposobit neplodnost :( lebo som sa stretla s informaciou ze okolo 10 rokov.ale zda sa ze nie :( to by som si v zivote neodpustila keby nemozem mat deti koli takejto kravine

fero_mrkva

musite tolko trpiet lebo chcete. ked raz viem ze mi nieco skodi,a ze mi hrozi iminentna smrt, tak sa aspon snazim hladat nahradu. moniqa87 daj si pozor aby sa ti to balenie nestalo NAOZAJ poslednym. Kondom ochrani na 97% a navyse do istej miery aj pred prenosnymi chorobami a ked sa bojite tak k tomu pridajte aj nejaku mechanicky ochranu pre zeny. Ale kto chce trpiet a este schytat nejaku HPV alebo nieco horsie tak nech sa paci, len smelo zostat na ANTIKE!!!

moniqa87

no, ja mam toho uz dost, normalne cim viac viem tym viac mam strach o svoje zdravie, povedala som si, ze doberiem toto balenie a este to jedno co mam doma a koncim, ale koncim hned po tomto a vratim to do lekarne
nech si hovori kto chce co chce, to ze sa taketo pripady stavaju zriedka neznamena, ze ta vynimka nemozem byt prave ja

den

existuje prirodzena antikoncepcia, ale to che trpezlivost a aj ochotu zriekat sa styku pocas polodnej fazy.....
a najma nezit promiskuitnym zivotom...

jarmillla

JA SOM DOSTALA MIERNU MOZGOVU PORAZKU Z ANITK A MAM 30 ROKOV. zACALO TO ZE SOM MALA POCIT ZE MAM TAZKE NOHY. MUSELA SOM OKAMZITE VYSADIT.SKORO SOM OCHRNULA A TO SOM JU BRAVALA 5 ROKOV {ROK SOM SI UROBILA PAUZU A PO ROKU 7 DEN ,BOLO ZISTENE ZE JE TO Z Anitkoncepcie}a dalsia diagnoza nemozem mat deti.Dokazatelne z anitkoncpecie.

maybe2

dogma a to by ti prislo zlate, keby tvoj priatel chce, aby si uzivala antiku a ta by ti znicila zdravie?alebo otehotnies a partner od teba ziada potrat?radsej podla tvojich slov "doplatim" na to materstvom, ako skoncit so znicenym zdravim, alebo prip.neplodna po potrate..

dogma

Bodkaa,mne to nepride vobec zlate.Je kopa bab ktore na take zlate recicky doplatili materstvom.A pride mi od teba sebecke neriesit partnerov problem s ochranou.