Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(

Príspevok v téme: Zeny a dievcata, preco toto vsetko?:(
jessika

Je to strasne nefer...pozeram si toto forum a vidim same strasne veci....Potraty...nechcene tehotenstva...zle vplyvi antikoncepcie...vsetko ma len same nevyhody...nic dobre neexistuje? preco prave zeny musia toto vsetko podstupovat??
Chlapi od nas chcu aby sme prali HAK a my si tym nicime svoje telo...
Ak by sme ju nebrali, chcu od nas potrat??..

Nehovorim ze su vsetci rovnaki, ale zakazdym to nici zdravie len nam...

Preco neexistuje nieco jednoduchsie??

Tento prispevok je plny zmatku a asi nie je velmi zrozumitelny ale som nestastna z antiky lebo po roku uzivania mi znicila zdravie:( Ale ako sa inak chranit:( ani gynekolog nam neporadi objektivne, lebo za predpisovanie antiky ma proviziu...
TAK KTO NAM ZOSTAL?!

navod

den... 3 pripomienky k tvojmu super vyhlaseniu:
1) vypovedaciu hodnotu prispievatelovych nazorov mozu posudit len druhi prispievatelia alebo citatelia a nie on sam... k svojim nazorom sa nevyjadrujem a ty si svoje posudila tak, ze: "posudenie nechaj na mna" - ako si ty mozes objektivne posudit svoje nazory??? :-)
2) kolko mas rokov? nemyslim si, ze som nejaky sopliak alebo pubertak... rokov mam 26
3)obmedzeny pohlad? vies vobec co to znamena? hm? alebo ti to p. Hudak nenaucil :-))))))

ja29

muž ktorý Ťa núti do antikoncepcie aj ked si ty neni o tom presvedčená je obyčajný trulo, ja by som s ním nezahadzovala ani minútu.trocha viac hrdosti, nám žiadnej neuškodí :-)

den

Navod, co je hodnotne a co nieje nechavaj laskavo na mna,myslim si ,ze robim spravnu vec a ked sa ti chce rypat, kludne, mna to netrapi.Asi si len troska s obmedzenym pohladom, ale to sa vekom strati.Ahoj A niekomu ani vek nepomoze, dufam, ze to nebude tvoj pripad....

navod

jessika ty si riadna brzda... ten tvoj feministicky blabol fakt nema ani hlavu ani pätu... chces vediet viac? citaj net - www.antikoncepcia.sk.... a skus kondom, neviem, co ti na nom vadi alebo tomu tvojmu frajerovi... a nezajem, ze vam vadi..... tabletky neje ani moja priatelka a v zivote by som jej ich neodporucil alebo ju nenutil ich brat... pochop... je tu moznost volby a nikto ta nenuti tabletky brat... sype ti ich niekto nasilu do ust??? pochybujem... tak netrep a neber vsetko na zenske pokolenie, pretoze vo svete "rozumnych" partnerov toto tak urcite nie je... mozno len ty mas nespravneho chlapa... tak nepausalizuj a zamysli sa...

sharon_23

Presne na ten kruzok som sa chcela opytat. Citala som o nom uz viackrat, ale nie je to podobne ako hak? z kruzku sa tiez uvolnuju hormony tusim, tak nie je to nakoniec nieco podobne, len to ma inu formu? Inak kto si chce o tom precitat, aj tu na tejto stranke o tom bola diskusia (neviem nazov - skuste vaginalny kruzok). a tam si to baby velmi pochvalovali, ani jedna tam nemala zle odporucanie co sa tyka kruzku. znelo to ako nejaka zazracna vec :)) chcela som zacat brat hak, ale po tom co som si precitala tuto diskusiu, na to uz ani nepomylsim :)

dommi

je to kruzok ktory si zavadzas priamo do vaginy kde je 3 tyzdne, ma velmi male mnozstvo hormonov ktore sa priamo cez sliznicu dostavaju do krvi, takze ti nezatazuje vnutorne organy ako tabletky. skus si to pohladat cez google, urcite o tom najdes viac. ja to uz beriem rok a som veeelmi spokojna, ziadne priznaky HAK, musim na to mysliet len raz za 3 tyzdne, uz by som to za nic nemenila.

dommi

odkedy beriem atikoncepcny kruzok Nuvaring, nemam ziadne priznaky tykajuce sa HAK, tak ked nechcete brat tabletky a zatazovat si telo skuste toto.