Pichanie srdca a bolesti srdca

Príspevok v téme: Pichanie srdca a bolesti srdca
janulinka

ahojte...mám problém, že ma často pichá okolo srdca aj na hrudi, občas sa mi ťažšie dýcha, bolí ma aj chrbtica..a taktiež mám pocity bolesti srdca, prosím vás..má s tým niekto skúsenosť??? lebo sa bojím, že je to srdce..aj keď lekári sa vyhovárajú na chrbticu..môže toto spôsobovať chrbtica, že ma pichá a bolí srdce??? mám aj diagnostikovaný prolaps mitrálnej chlopne, ďakujem za odpoveď

slaviero

Odpovedam k ,,Janulinka,,

ja mavam to same,co sa srdca tyka\"

Dnes som bol na pohotovosti, mam i vzskokz tlak a tak sa chcem opztat aj teba, ..mas tiey vzsokz tlak?

Dnes mi lekar povoňedal zrejme nieco podobne co i tebe, vraj sa mu nezda moje chrbtica, mysli si, ze o bude od nej,... Pracujem ako Projektovy manazer, je to dost na hlavu, a tak si skor myslim, ze to bude to srdce,..mozne ten tlak,...byva tak 155/90. Vdaka za odpoved,.Slavo

smoky

aj mna picha v srdci dakedy sa mi aj blbo dycha...co to moe sposobi??? mam dajake problemy so srdcom? mam s tym ist ku lekarovi alebo ani nie?

herkules

mohol by mi niekto poradit preco ma obcas picha pri srdci alebo v hrudniku? mal by som ist k lekarovi alebo netreba?

RNG

bolesti a pichanie okolo srdca su casto z nedostatocneho prisunu kyslika, tj spomalenej alebo zastavenej na chvilu cirkulacie vo vencovych cievach.
Radim kazdemu si cistit cievy od usadenych tukov a tukovobielkovinnych latok pravidelnum pouzivanim lecitinu.
Pre ludi s "hustou "vou radim enzymi na znizenie lepkavosti platniciek a tym zmensenie pravdepodobnosti tvorenia krvnych zrazenin(trombusy), ktore mozu zablokovat cievy a sposobit infarkty, porazky a zlyhania organov.

petko3621

aj mna picha pri srdci a co mam v riti ked ma buchne o zem tak to bude smola noa zivot je kratky treba si uzivat

miro.83

Tiez ma pichalo pri srdci ale to bolo davno, ked som mal nadmernu nadvahu a malo pohybu mozno to bolo aj tym. Teraz, ked som schudol pichanie prestalo.

lilinka

Mna tiez obcas tak picha, hlavne ked dlhsie sedim, a nemam moznost pohybu. Obcas to pichne nalavo, napravo, preto viem, ze to srdce nie je. Hned ako ta pichne, skus sa uplne narovnat a zhlboka dychat. Pripadne urob nejake cviky na chrbticu, poriadne sa ponatahuj do vsetkych stran. Ak ti chrbat trosku zapuka, znamena, ze sa ti nieco povolilo a uz to bude lepsie. :) aj tebe pekny den

janulinka

ahoj lilinka..ďakujem, aspoň trošku si ma ukľudnila..je to veľmi nepríjemné keď ťa bolí a pichá srdce""....človek má strach..a niekedy ma to pichá aj týždeň v kuse.., máš nejaké skúsenosti s tým aj ty, že píšeš, že so srdcom by to nemalo súvisieť??? aj keď mám ten prolaps?? ďakujem a pekný dník ti prajem...