ahojte...mám problém, že ma často pichá okolo srdca aj na hrudi, občas sa mi ťažšie dýcha, bolí ma aj chrbtica..a taktiež mám pocity bolesti srdca, prosím vás..má s tým niekto skúsenosť??? lebo sa bojím, že je to srdce..aj keď lekári sa vyhovárajú na chrbticu..môže toto spôsobovať chrbtica, že ma pichá a bolí srdce??? mám aj diagnostikovaný prolaps mitrálnej chlopne, ďakujem za odpoveď
Pichanie srdca a bolesti srdca
AHOJ PROSIM O RADU BOLI MA PRI SRDCI ALE CI TO JE SRDCE TO NEVIEMALE JE TO LAVA STRANA A DOLE ASI V POLOVICE PRSNIKA TO ZACINA.TAK MA PICHA A BOLI SEM TAM ALE JAK ZACNE TAK MAM PROBLEM SA POSTAVIT A VTOM PRIPADE AJ NADYCHNUT MAM PROBLEM POTOM TO PREJDE ALE CITIM TO PO TOM ASI TAK DVA AS TRI DNI A TAK POKOJ A POTOM ZAS KOLOTOC DOOKOLA.SIEL BY SOM K LEKAR ALE SOM V PRACI ESTE MUSIM DRZAT 4 TYZDNE PORADE MI CO TO JE???MOZNO SI NAMYSLAM ALE INE AKO SRDCE MA NENAPADA A MAM 25 ROKCKY CHCEM TU ESTE ZIT NA TOM SVETE ASI TAK 100 TO BUDE AKURAT DAKUJEM
danka 0
skus zmenit polohu pri spani.zhlboka sa nadychni a nedychaj,zmen polohu a ked ta to bude boliet aj nadalej,je to srdce.vo vacsine pripadov je to chrbtica,hlavne krcna zvykne robit taketo problemy,ale by som zvazil vysetrenie u kardiologa
Mna boli srdce iba v noci, prečo?
aj ja mam presne ten isty problem. Bol som pri lekarke a vravela ze je to chrbtica. Predsa som si dal spravit EKG a dalsie vysetrenia. Vysledky OK, takze treba verit ze je to chrbtica, aj ked to nie je sranda ked to pichne, riadne to cloveka nalaka :-(.
mam rovnake skusenosti tiez ma pichava pri srdci boli na hrudi,boli cely chrbat a eset mi obcas aj mravci behaju po lavej ruke a citim ich aj na lavom lici. vsetk yvysledky mam v poriadku aj echo srdca ma v poriadku. doktori tvrdia ze je to od chrbtice neviem ci ma tomu verit. ma niekto rovnake skusenosti?
Ak máte obavy o svoje srdce, užívajte vitamín C, aspoň 500mg denne. Viac je lepšie, ak nie sú problémy s obličkami, metabolizmom železa a medi, deficitom G6PD.
Kapitola "Srdcovocievne ochorenia"
rizikaockovania.sk
ahojte...mám taký istý problem a hľadám naň odpoveď, ale stále nič. Môžem presne citovať Janulinku a zhodneme sa na 100%. Často pichá okolo srdca aj na hrudi, občas sa mi ťažšie dýcha, bolí ma aj chrbtica..a taktiež mám pocity bolesti srdca, prosím vás..má s tým niekto skúsenosť??? lebo sa bojím, že je to srdce..aj keď lekári sa vyhovárajú na chrbticu..môže toto spôsobovať chrbtica, že ma pichá a bolí srdce??? s tým rozdielom, že srdce som mal vždy ok? Nepijem, nefajčím a snažím sa i športovať i keď pri práci niet nato vždy čas. Ďakujem za vypočutie a budem rád ak mi niekto k tomu povie viac...
mna picha pri srdci veľmi často, aj keď mi doktorka povedala, že mám krivú chrbticu. mám z toho trošku aj obavy, lebo napr. moja mama mala na srdci nádor a to jej zistili na poslednú chvíľu. takže ako si to mám vysvetliť. keď každý lekár povie svoj názor.
presne mam ten problem,dakedy az skriknem tak ma zaboli,nemozem sa nadychnut,vystrasim sa.....hmm...este som u lekara nebola
no a chrbtica ma riadne bolieva,rano sa zobudzam a nemozem sa pohnut,inak mam skoliozu