RNG porad pls

delphia

jancek1, myslim ze to nie je dobry napad :)), lebo neviem ako by ucinna latka reagovala na HCL v zaludku. ci by nestratil sa jej ucinok. injekcie su preto injekcie, lebo su urcene na vstrebavanie cez sval, alebo rovno na ucinkovanie v cievnom systeme.

RNG

Prave pre to som spomenul, ze thiamine(B-1 ) sa da brat ustne a B-12 vo formr liposomu, pod jazyk(sunlingualne) a netreba sa pichat do svalov.
Lekari by mali ist trochu s dobou....
Good night to me, darlings.

delphia

RNG ale inzulin sa picha pod kozu a muskularka hlboko do svalu. a k tomu thiamin pekelne pri aplikacii stipe. tak neviem ci by to laik zvladol

RNG

Je plno ludi co si picha 3 krat denne inzulin, nevidim na tom ziadny specialny problem, len ako som spomenul, velmi ucinne sa da dodat aj thiamin aj B-12 vo forme pod jazyk a tieto formy su volnopredajne potravinove doplnky. Inac thiamin nepotrebuje liposomicke podavanie(cez sliznice) lebo ma dost dobru absorbciu aj oralnu(tj cez zaludok)
Stare tabulky nas B-1 uvadzaju dennu spotrebu 1.4 mg, ale je plno lekarov, co odporuca 50 dokonca 100 mg denne. Kedze sa jedna o vodorozpustny vitamin, netreba sa obavat predavkovania, lebo prebytok sa jednoducho vyluci v moci.

jancek1

delphia,chcela sa pocut nazor,lebo viem,ze niektore inekcie si ludia pichaju sami doma a nemyslim tym cukrovkarov. dakujem