Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG porad pls

RNG

Vsetko moze byt letalne, ak ked vypije 4 litre vody naraz, minuly rok na to zomrela jedna, hoci bola vyse 6 hodin v nemoznici a ti somari jej nedali doat soli Zo stavky vypila rychlo(2 minuty ) 4 litre vody a kolapsla z hyponatremii.
Nuz zialbohu co je mnoho je mnoho...

RNG

Poki, serotoninovy syndrom je prebytok serotoninu a z neho vytvarajuceho sa melatoninu. Prejavi sa chvenim a ospalostou.
Ak zoberies privela SJW a 5-HTP a tvoje telo vytvori extra serotonin, mozes ho dostat, samozrejmePreto opatrne, nepredavkuj sa.
Inac ten syndrom za den zmizne, ked prestanes brat oboje, takze sa nejedna o nejaky extra problem.
Inac je to ale s niektorymi syntetickymi antidepresivami s SSRI , tie mozu zostat v tele po predavkovani dost dlhy cas.
Podla mojho nazoru by si mal sjw a 5-HTP brat len podla potreby, nie pravidelne.
Pravidelne by som s SJW nesiel cez 3x1 denne, hoci narazovo, ked ide depresia na teba alebo stresova situacia, da sa zobrat jeden den aj 3x3, ale len jeden den.
5-HJTP by som nebral viac, ako 100 mg denne, ked ho vobec beries pravidelne.

RNG

halita, zialbohu financna strata miesto normalneho obchodneho zisku nie je jediny dovod, preco z mojej stranky musim moju cinnost v doplnkoch zastavit.
....
Inac co sa tyka dodania extra energie, vitamin B-12(syblingual) ti moze tiez pomoct, tak isto lyzica kokosoveho oleja doda extra energiu no a samozrejme ine stimulanty, kava, zeleny caj guarana, kola orech, mate,....
Pripadne nejake z adaptogenov by mohli pomoct, alebo GABA?
Mozno Gaba komplex a zmes vitaminov B(stress- B alebo B-100)?
Alebo choliny, lecitin,mineraly?
Neurotransmiterov je kopa a moze to byt u teba nielen serotonin, ktoreho mas pomenej, ale k tomu moze prispievat aj nedostatok ineho z casu na cas.

halita

Odporucam zhruba max 200 mg denne, pre tych co maju malo serotononu..

snižování depresí, stresu, fóbií, agresivity; používá se jako doplňkový jemný prostředek při léčbě řady závislostí - alkohol, nikotin ale i obezita; léčí nespavost a pomáhá při usínání. Dále je ochranou před degenerativním onemocněním mozku (Parkinson, Alzheimer).