ahojte.. uz dlhsiu dobu mam problem niekedy zaspat..ked som unaveny velmi zaspim do 15minut..ale tak ked idem normalne spat mam problem a niekedy sa prevraciam hodinu, hodinu aj pol v posteli kym zaspim. a pritom som dostatocne unaveny..a pocitujem take pichanie pri srdci. mam aj zo srdcom problem vysetrovali mi ekg holterom ze v noci mam pulz nieco 40/min.. je to tym ?
neviem zaspat
no mne sa vcera... teda dneska v noci podarilo tak do 10minut zaspat..ale mal som za sebou narocny den tak to asi preto. ale stale som na nieco myslel, ale nejak sa podarilo zaspat. uvidim dnes
vsetko ide od psychiky.ja mam asi 2 a pol roka fest tazke obdobie,a spim denne mozno 6 hodin.denne nic nevladzem.dufam ze ma to prejde.
no ja som vcera asi 2hodiny nemohla zaspat
Hlavne problém je, že si zvykne na to pivo pred spaním a potom bude vždy to pivo na zaspanie potrebovať.
moze byt,co pises,zelezi ake problemi su pri zaspavani,tak to potom uz musi riesit inde,lebo tu mu tazko niekto poradi,su na to aj odbornici...ale pivo je zdrave ma vit. sko.B...a je dobre na ladviny...sice nie kazdemu moze pomoct...to je pravda...mne to osobne pomaha...nemam cas na rozmyslanie a behom 5min.zaspim ako male dieta...
OoOoO: tým sa dá riešiť problém krátkodobo ;) Z dlhodobého hľadiska to moc dobré riešenie nie je ;)
bubuq....daj si pred zaspavanim pohar piva...
Ja tiež veľa rozmýšľam pri zaspávaní. A vyriešila som to počúvaním tzv. audiobookov. Normálne nahovorená kniha (obľubený rozprávač Jim Dale). Možno to trvá hodinku alebo dve, kým zaspím, avšak veľmi si pri tom oddýchnem. A potom sa ďalší deň iba divím, že pamätám si poslednú túto kapitolu, ale vypla som to až o dve kapitoly neskôr ;)
Ďalší spôsob zaspávania mám čítanie poviedok. Ale iba takých na pár strán. To akurát keď prečítam jednu poviedku, tak sa unavím aj psychicky, aby som zaspala.
tak hudbu v noci nepocuvam to zas nie ja ked idem zaspat tak ja furt na nieco myslim a furt a furt neviem vypnut a na nic nemysliet to az potom niekedy... :(