Ahojte
s priateľkou sme spolu už 15 mesiacov, z toho ju "robím" asi 8 či 7. Pri prstovaní jej dráždim bod G, aj ju lížem, ale zatiaľ sa ešte nikdy nespravila. Pri prstovaní je vidieť že si to užíva, dychčí ako o život, keď sa držíme pri tom za ruky tak mi ju ide až rozdrviť. Klitoris jej dráždim jazykom (len občas prstom), pri tom jej stimulujem bradavky a vraví, že sa jej to páči. Niekedy skúšam aj kombinovať prstovanie s dráždením klitorisu jazykom, niekedy dokonca pridám aj ruku na prsia. Ale ktorúkoľvek z týchto vecí môžem robiť akokoľvek dlho, aj tak nedosiahne orgazmus.
Raz (asi pred mesiacom), keď som ju prstoval a dráždil bod G, tak mi po chvíle povedala, že sa asi spravila, ale že si nieje istá, lebo to bol oveľa silnejší pocit ako keď sa robí sama (keď masturbuje sama, nemá problém sa spraviť). Vraj som jej pri tom prstovaní dlaňou dráždil klitoris, ale ja si tým niesom istý, lebo keď som sa to snažil napodobniť, bolo to nereálne.
Veľmi mi záleží na tom aby sa spravila, pretože ju ľúbim a chcem jej vyhovieť, zvlášť keď ona nemá problém spraviť ma rukou alebo ústami (trápi ma, že ona ma "dotlačí" k orgazmu úplne ľahko a ja ju ani za svet). Ona tvrdí že to nepotrebuje, že aj tak je to veľmi príjemné, ale ja viem že keby sa spravila, bolo by to ešte lepšie. Som už z toho zúfalý, skúsil som skutočne všetko. Pýtam sa preto hlavne žien, či majú podobné skúsenosti a či by mi vedeli poradiť alebo povedať, prečo sa nemôže spraviť. (ak nemáte čo napísať tak nepíšte vôbec, nestojím o odpovede typu "to preto že si neschopný" a pod., chcem len seriózne odpovede).
ďakujem