Priateľka sa vyše pol roku nespravila - skúšali sme všetko

Príspevok v téme: Priateľka sa vyše pol roku nespravila - skúšali sme všetko
drakenko

Ahojte

s priateľkou sme spolu už 15 mesiacov, z toho ju "robím" asi 8 či 7. Pri prstovaní jej dráždim bod G, aj ju lížem, ale zatiaľ sa ešte nikdy nespravila. Pri prstovaní je vidieť že si to užíva, dychčí ako o život, keď sa držíme pri tom za ruky tak mi ju ide až rozdrviť. Klitoris jej dráždim jazykom (len občas prstom), pri tom jej stimulujem bradavky a vraví, že sa jej to páči. Niekedy skúšam aj kombinovať prstovanie s dráždením klitorisu jazykom, niekedy dokonca pridám aj ruku na prsia. Ale ktorúkoľvek z týchto vecí môžem robiť akokoľvek dlho, aj tak nedosiahne orgazmus.

Raz (asi pred mesiacom), keď som ju prstoval a dráždil bod G, tak mi po chvíle povedala, že sa asi spravila, ale že si nieje istá, lebo to bol oveľa silnejší pocit ako keď sa robí sama (keď masturbuje sama, nemá problém sa spraviť). Vraj som jej pri tom prstovaní dlaňou dráždil klitoris, ale ja si tým niesom istý, lebo keď som sa to snažil napodobniť, bolo to nereálne.

Veľmi mi záleží na tom aby sa spravila, pretože ju ľúbim a chcem jej vyhovieť, zvlášť keď ona nemá problém spraviť ma rukou alebo ústami (trápi ma, že ona ma "dotlačí" k orgazmu úplne ľahko a ja ju ani za svet). Ona tvrdí že to nepotrebuje, že aj tak je to veľmi príjemné, ale ja viem že keby sa spravila, bolo by to ešte lepšie. Som už z toho zúfalý, skúsil som skutočne všetko. Pýtam sa preto hlavne žien, či majú podobné skúsenosti a či by mi vedeli poradiť alebo povedať, prečo sa nemôže spraviť. (ak nemáte čo napísať tak nepíšte vôbec, nestojím o odpovede typu "to preto že si neschopný" a pod., chcem len seriózne odpovede).

ďakujem

brb

no rada by som ti poradila ale ja mam taky isty problem,som s priatelom pol roka lubime sa a nech robi cokolvek neurobim sa je mi y toho nanic lebo sama sa urobim ale nie rukou ale sprchou proste viem na ake miesto to potrebujem jemu mi je to tazko vysvetlit lebo ja si stimulujem stale na inom mieste,a ked odpadne od unavy ze uy nevladze a pyta sa ma stale dookola kde je problem a tak je mi este horsie lebo ja citim byt vinna,ale je to myslim psychicky problem ja sa neviem sustredit aj ked sa snazim,ale myslim ze budem v tomto smere portebovat odbornu pomoc skusim najprv gynekologa a tak sexuologa ak to pojde dalej,priatelky sa nic nepytaj neklad jej vinu ani nic ona si sama uvedomi a pohlada odbornu pomoc,skus zatial ako moj priatel pre mna zensku viagru je to len docasne ale prinesie ti radost...papa

drakenko

Ja na ňu práveže netlačím, nič sa jej nepýtam ani o tom stále nehovorím. Ona len vie že ma to trápi. Možno práve to ju brzdí...?

audreygrace

Netlac na pilu a hlavne jej o tom stale nehovor, mozno jej to ide na nervy a nevie ako ti to povedat... aj to sa stava. Chlap sa snazi, furt sa pyta: uz si, uz si? Co ti ma povedat? Daj mi pokoj? Mozno uz nenavidi aj slovo spravit sa... aj to je mozne, skus nieconeznejsie...ale nepoznam ju... mozno jej to vyhovuje...ste mladi... mate cas a vsetko bude, treba skusat a aj ine ako len to, co si napisal... skus sa nedotykat rovno tam dole, len tak a az potom... ked sa trochu vzrusi. a nielen prsa... vsade. uvidis... a hlavne na nu netlac s tym orgazmom... mozes jej sposobit traumu.

drakenko

:D no to by išlo, ale sme akosi ešte neplnoletí...

Ale aj tak vám ďakujem, ešte niečo poskúšame... Ak by ešte niekto niečo mohol poradiť, tak budem veľmi rád.

drakenko

No rozprávali sme sa o tom dosť, nedošli sme na nič rozumné čím by to mohlo byť, ako som napísal, už to trvá vyše pol roka... Keď sa aj týždeň nerobí sama jediné čo tým dosiahneme je, že je to viac príjemné. Keď sa vtedy, ako ona tvrdí spravila, tak sa pred tým tiež pár dní nerobila, ale neviem no... Aj mi pri tom hovorí čo jej je príjemné, ale nijako sa záver nezmení, proste ma preruší že stačí... Možno by sa pri tom lízaní aj spravila, ale v tom je zase problém, že ja to až tak dlho ako by bolo treba nevydržím, lebo ma bolí jazyk.

marisssa

alirsko--mas uplnu pravdu!naco sa stresovat, radsej si vychutnat to, ze ste spolu, prave v tej krasnej chvili, ked sa milujete.....vychutnavajte si kazducku chvilu, co ste spolu...co ma prist, pride...

alirsko

ja to mam presne tak isto priatel sa moze snazit aj hodinu a to doslovne a k orgazmu ma nedovedie aj ked je to prekrasne prijemne a milujem to len proste sa nespravim sama sa nikdy nerobim,pretoze to neviem a nevzrusuje ma to,mozno len preto ze neviem ako na to netrap sa podla mna je tak isto zatial len psychicke snaz sa ale nemysli na to,ked budes stale len rozmyslat a teraz ju spravim ona tiez musim sa spravit nikdy sa to nestane milujte sa,mne sa to paci aj bez neho a ked to raz pride bude to samozrejme uzasne ale lamat si na tom hlavu.....uz nebudem!......hm??