Bielenie zubov...

Príspevok v téme: Bielenie zubov...
T_Janulienka

ahojte..viem poviete si co sa tato blba pyta ci nevie ze existuju bielace zubne pasty tak hned vam odpoviem ze viem len u mna akosi nefunguju prave naopak..uz geneticky mam dane zlte zuby..lenze oni zltnu cim dlaej tym viac...neviete nieco lepsie nez bieliace zubne pasty co by pomohlo? hoci nejaky babsky recept hocico dakujem Janka:)

simbolli

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

Alex006

Ja si bielym zuby bielou perlou. Je to naj účinnejší proces domáceho bielenia.Dávam si ju iba raz za deň ale na 2 hodiny, väčšinou to býva na noc.A aby som nemal citlivé zuby tak požívam zubnú pastu Senzodyne Whitening 3xdenne. Používam 1x ročne túto bielu perlu na 2týždne a mám pokoj na celý rok.Zuby mám nádherne biele a nemám ani jeden kaz, ale to mám asi geneticky dané.Neodporúčam robiť túto procedúru ľuďom ktorý majú kaz.Skôr si to treba dať opraviť.Takto dosiahnete žiarivo biely úsmev za neskutočne lacnú cenu.dokopy to stojí okolo 12€.

123MaRIka456

mne dost pomohli bieliace pasiky Crest, ale tiez to nie je uplne ziarivy usmev. bieliace pasty rembrandt som skusala tiez, ale ziaden vyraznejsi ucinok som nezaznamenala.

aluska

Ahojte!Mala by som zaujem dat si jeden ozdobny kamienok na zub...No neviem,ci to robi len zubar..moja zubarka o takom niecom este nepocula..poradte kto mi nieco take urobi...a za aku cenu?diky

hygienicka

Ahojte, ak ma niekto zaujem o vycistenie,vybielenie zubov, pripadne okrasne kamienky ( swarovski ), mozem vam pomoct..

T_Janulienka

akurat som sa isla spytat kolko ta metoda stoji...s tym asi fakt pockam keby som na rodicov vysolila taku sumu tak asi letim z domu