dá sa schudúť aj bez diét!

Príspevok v téme: dá sa schudúť aj bez diét!
vanesa!

naco drzat diety?jest malinko a to iba zeleninu a same zdrave jedla ked doteraz ste to tak nerobili?
ja mam vysku 175 a vahu som mala 73,5 mozno na prvy pohlad vela ale mam ploche brucho, trosku boky a stehna inak niesom tucna...ale rozhodla som sa schudnut 10 kil a vyformovat postavu...schudla som 2,5 kg a to pomalinky kedze jem uuuuplne vsetko co mi pride do cesty...sladke, mastne, slane..proste vsetko...z bokov som dala dole 5 cm a zo stehien 2 cm...a ziadnu dietu nedrzim...
kazdy den som lahsia o 0,2 bez diet...ked jem straaasne vela vahu si drzim ked sa trolinku brzdim tak chudnem

sissa

praveze ja si myslim, ze bez masa je zdrave chudnutie dost obtiazne. Ked jete len zeleninu a ovocie, ktore sice je zdrave ale nema tolko bielkovin a vlakniny aby vas dokazalo zasitit na dlhsi cas ako maso.....zakladom je, ze cim menej clovek konzunuje pocas dna stravu, tym viac sa mu spomaluje metabolizmus a potom ked sa vrati na povodny rezim, ma smolu, spomaleny metabolizmus nestiha..princip kazdej redukcnej diety, no da sa s tym vybabrat. Ak pocas dna budete patkrat denne, t.j. ranajky, olovrant (ovocie/zelenina), obed (polievka a hlavne jedlo), olovrant (najlepsie zelenina alebo nieco male) a vecera, pri tom kazdy den nebudete sediet len na zadku (min. 1000 krokov denne), plus najlepsie nejaka aktivita pri ktorej sa vam zrychly tep, tak TUK a nie SVALY (ktore pri dietach miznu) pojde DOLE a vy budete mat pevnejsiu postavu, ktooru si dokonca udrzite!! lebo na "navrat spat" uz vase zdrave telo chut nebude mat...chudnutie je najma zalezitost psychiky a treba si vyticit ciel :)

buduci golem

kazdy, kto chce radu o tom, ako ma schudnut, by mal napisat, co je, kolko toho je, aky ma pohyb atd, proste info, na zaklade ktorych by sa dalo usudit, co robi zle a co ma zmenit.

z hmotnosti sa predsa neda zistit, aky ma kto vyzivovy rezim.

janka

sissi, myslis, ze sa vegetarianom tazsie/lahsie chudne? Ja nou som a aj ked nemam vysoku vahu (mam to zle rozlozene), nedam tak lahko kila dole. A to pravidelne sportujem, neoblubujem sladke a stravujem sa pravidelne. Dik

tiborko

drzala som 90dnovu dietu mozno ste otom poculi no neje to nic lahke schudla som 15kil za 60dni a na ten treti mesiac som uz nedrzala lebo mala som toho uz dost tak odporucam chudnut palinky a ne dietou neoplati sa to lebo potom to prinesie zle vysledky