Nechraneny sex a menstruacia

Príspevok v téme: Nechraneny sex a menstruacia
eve-lin

Mam 20rokov a vzdy si s priatelom davame pri sexe pozor tentoraz sme vsak nepouzili ochranu priatel mi vravel ze si je na sto percent isty ze mu neuslo nikdy ani trosku ja som vsak uplne nervozna pretoze mi us 6ty den meska menstruacia a povecine ju mam celkom pravidelnu neberem antikoncepciu. Robila som si tehotensky test ktory mi vysiel negatyvne ale robila som si ho poobede a vela som sa predtym npisala takze to mohlo vysledok ovplivnit dnes som isla aj ku gynekologovi ibaze ma este tyzden doovolenku a ja mam vazne strach chcem sa spytat ked je zena tehotna ake priznaky ma ci vobec nejake ma ak je tak max 2tyzdne tehotna ci aj tehhotna zena ma napriklad takky ten vytok alebo tak.

Anonym222

Merry Bajzlova ak si dostala menzes tak tehotna určite niesy. Kedze asi si mala pred menzesom ani ovulacia nebola.

Merry bajzova

Dobrý deň poprosím vás o rádu veľmi sa bojím či niesom tehotná... Mali sme s priateľom pohlavny styk spravil sa do mňa a na druhy deň to isté... A na tretí deň som dostala menzes

petinkaP

Nechraneny sex je ruská ruleta. Preco sa pri sexe nechranite, ked ochrana je takmer zadarmo, vsade dostupna, neboli a zarucuje pohodlny zivot? Ak sa stane nejaka nehoda, nic nepomoze ucinnejsie ako tabletka, ktora sa ma uzit kratko po sexe a zabranuje otehotneniu. Kamosky uz s nou maju skusenost, je to bezpecne a hlavne neotehotneli.

7kráska

deffo, hádam si nemyslíš, že by niekto mal tehotenské nevoľnosti pár hodín po pohlavnom styku, a napokon ešte aj chránenom :-))))