Tajomstvo - The Secret

Príspevok v téme: Tajomstvo - The Secret
aduliena

Možno si niektorí poviete, že sem táto téma nepatrí. Myslím si však, že súvisí s duševným zdravím. Veľmi by som Vám všetkým bola vďačná, keby ste sem prispeli svojimi skúsenosťami, názormi a postrehmi.
Ide o knihu, dvd alebo cd The Secret - Tajomstvo od Rhondy Byrne.
Čo na to hovoríte tí, ktorí ste to čítali alebo videli? Funguje to, pomôže, je na tom nejaká pravda?
Ďakujem za vaše príspevky.

bach26

ODPORUCAM SI PRECITAT KNIHU...ASPON UVIDETE NA CO VSETKO SA DA OBALAMUTIT CLOVEK...SKUSTE SI PRECITAT TOTO

www.osud.cz

...POTOM POCHOPITE, ZE ZASE NIEKTO PEKNE ZAROBIL NA LUDSKEJ HLUPOSTI

bach26

SPAMATAJTE SA VSETCI...UCINKY POZIT. MYSLENIA SU ZNAME DAVNO.NECHAPEM PRECO STE Z TOHO ZRAZU VSETCI ROZCAR.ZASE IDE IBA O MARKETINGOVY TAH, AKO OBLBNUT LUDI, AKO TO BOLO AJ S KNIHOU DAVINCIHO KOD.
PREDSTAVTE SI JEDNU VEC...NAPR. CHCEM TRTKAT ERIKU JUDINYOVU.KED BUDEM NA TO MYSLIET AKO V TEJ KNIHE A FILME, TAK BY SA MI TO MALO PODARIT.LENZE TAKYCH MYSLITELOV JE NA SLOVENSKU VELA.TO ZNAMENA, ZE POZIT. MYSLENIM SA STANE TO, ZE VSETCI CO CHU TRTKAT ERIKU, ...TAK SA IM TO SPLNI...ASPON TAJOMSTVO TO TAK HOVORI...POTOM UZ LEN DODAT...CHUDINKA ERIKA....LUDIA SPAMETAJTE SA.POZIT. MYSLENIE ROBI ZAZRAKY, ALE NIE TAK AKO SI TO VYKLADA TATO KNIHA resp. FILM.

cipobh

hmm... citam tu rozne nazory... z vlastnej skusenosti dochadzam k tomu, ze "diabol" stvoril cirkev... a nie jednu, ale hned viac. :-) peklo a nebo existuje tu na zemi... sami si to sposobujeme... film The Secret som videl a dostal som vysvetlenie, preco sa mi deje, co sa mi deje. energia ( tiez nazyvana boh) je vsemohuca. staci si z Biblie precitat pribeh o malomocnych, kde 10 malomocnych pride za Jezisom a aby ich uzdravil a ked sa tak stane, jeden sa vrati a podakuje... a Jezis hovori, nie ja, ale tvoja viera ta uzdravila... ale ludia sa domnievaju, ze to bola viera v boha... bola to viera v uzdravenie... a co veta "...stan sa podla vasej viery"... viery v co... v boha? nieee... viery v to, co chcete... ved Jezis sam hovoril... JA, OTEC a DUCH SVATY sme jedno... co znamena, JA, ENERGIA a MYSLIENKY sme jedno... ved Jezis skutocne existoval, ale cirkev ho zidealizovala... Jezis nam bol podobny vo vsetkom okrem "hriechu"... a ten "hriech" to je nasa nevedomost... nevedomost o tom, ze co chceme, to mozme mat... on to tajomstvo vedel... robil "zazraky" lebo veril, ze co chce, to dokaze... ale ludia neveria... v Biblii je vela pravdy, ale aj vela hmly... treba citat medzi riadkami... ved Jezis ucil ludi verit Bohu (energii) a ze ked nieco chcu, tak on im to splni... chapete? Tym, ze Jezis v stal z mrtvych ukazal, ze aj my sme nesmrtelni... nesmrtelna energia, kedze sme stvoreni z energie, ktora sa neda vytvorit ani znicit... spojte tento film z bibliou a pridete na uzasne veci... cirkev sa snazi udrzat toto tajomstvo mimo dosahu ludi... lebo maju pocit, ze ked na to ludia pridu, uz nebudu potrebovat cirkev ako utocisko... lebo zistia, coho vsetkeho su schopni... a moj zazor na modlitby? modlitba nie je naucena basnicka typu ocenas alebo zdravas... modlitba je naozaj podakovanie energii (bohu) zato, co nam dal a co mame a tiez je to dalsie zelanie toho, co chceme... a najlepsie je to, ze tato sila sa neda zneuzit... cokolvek si predstavujem, ze sa stane inemu a "prajeme" mu to, stane sa nam. energia (boh) plni nase myslienky, ale nerozlisuje, na koho pritom myslime... stane sa to nam... takze ak si niekto mysli, ze sa bude sustredit na to, ako susedovi sposobi autonehodu, v skutocnosti si kope jamu sam pre sebe :-)... je to velmi dobre vyriesene... verim, ze ludia zacnu konecne uvazovat nad svojimi zivotmi... sme to dobrovolne a preto, aby sme si zivot uzili... nie sme tu za trest a preto sa tak nesmieme chovat. budeme vdacni a ziadajme od zivota len blaho... a hlavne majme vieru... splni sa to... verim tomu... :-)

evelina

t.n.t. : mam vselijake skusenosti s niecim podobnym, ale, že niekto ostane v očistci a trpí? to su take strašiaky. Ja poznam jednu ženu, ktorá vie, pomocť zatulanej duši, ktora bud nahle zomrela alebo spachala samovrazdu. nie vzdy tieto duse odidu. Dlho som to brala ako hluposti az kym som nemala v rodine problem a isla som za nou a ked povedala, ze je tu energia duse/z nasej rodiny/, ktora sa nevedela rozlucit s tymto svetom a zostala pri sesternici, ktora len priberala a bola taka divna. Ked dusa odisla, sesternica schudla a je plna života. Tak si myslim, ze predsa nieco take funguje, co sa da ťažko rozumom vysvetliť.

musska

jasne... len si este nevsimla ze v blizkosti jej domova unika zo zeme metan a preto ma tie halusky:)) rovnako ako sybila :DDDD

t.n.t

je jedna zena ktora ma taky dar od Boha ze ju navstevuju duse z ocistca. Vola sa maria simma. Skuste si najst to intdrview je to zaujimave.

musska

Videla som dokument a zas nic prevratneho tam nieje, ucinky pozitivneho spravania su zname uz davno. Len som si trosku pripomenula, ze by som mohla mysliet troksu viac pozitivnejsie, lebo som na to zabudla:)
A blade ma pravdu. Cirkev je je jeden z najspinavsich biznisov, ale je tu najdlhsie a zaraba viac ako microsoft. A dari sa im, lebo uz cele storocia manipuluju ludi. Ja neviem ci boh extistuje, ale ked vidi krestansku cirkev tak ho to podla mna kvalitne nasiera,.. A to sa tyka vsetkych nabozenstiev, je to vymyvanie mozgov a je dobre tak maximalne na to, aby sa ludom lahsie umieralo. Cirkev zabila viac ludi ako Hitler.