Možno si niektorí poviete, že sem táto téma nepatrí. Myslím si však, že súvisí s duševným zdravím. Veľmi by som Vám všetkým bola vďačná, keby ste sem prispeli svojimi skúsenosťami, názormi a postrehmi.
Ide o knihu, dvd alebo cd The Secret - Tajomstvo od Rhondy Byrne.
Čo na to hovoríte tí, ktorí ste to čítali alebo videli? Funguje to, pomôže, je na tom nejaká pravda?
Ďakujem za vaše príspevky.
Tajomstvo - The Secret
Hermes, ďakujem. Ja som si čítala tie linky, ktoré si sem dal, ale ešte si to musím prečítať opäť a pozornejšie.... včera som to len prebehla. Ale v podstate chápem, že je to o tom istom. Ja som už čítala zopár takých kníh o pozitívnom myslení, o sile podvedomia atď...
Ja netúžim po miliónoch a "veľkých veciach". Prežívam ťažké obdobie, plné stresu a problémov a už som z toho unavená. Preto som si myslela, že táto kniha by mi mohla pomôcť.Aby som opäť našla radosť zo života, šťastie...ale hlavne zdravie. Preto som chcela vedieť názory iných na túto knihu a tému, čo si o tom myslíte a tak. A ďakujem za vaše príspevky.
Celé tajomstvo spočíva v naplnení jedinej vety- Predstieraj že si tým čím chceš a tým sa aj staneš.
Aduliena mala si si prečítať tie linky.
Ale samozrejme že to funguje, je to sila nášho podvedomia, len ľudia si neuvedomujú, alebo zámerne prehliadajú jeden veľmi dôležitý fakt- Zákon príčiny a následku, to jest, že nič v živote nie je zadarmo a za všetko je potrebné zaplatiť, aj vesmíru za naše želania a platí sa spôsobom: želám si skvelého, krásneho muža! Vesmír si povie ok, tak čím by si mohla zaplatiť? A vezme ti trebárs prácu, v ktorej sa ti darí, alebo priateľa, ktorého maš veľmi rada, alebo ochorie či zomrie niekto koho máš veľmi rada. Záleží aké veľké je tvoje želanie a tiež ako veľmi to chceš, potom je aj cena za tvoje želanie veľmi veľká.
Netreba zabúdať aj na to, Pozor na svoje želania! Dobre si premyslite čo naozaj chcete, želanie čo najviac konkretizujte, pretože doslova a dopísmena dostanete presne to čo si želáte.
Najlepšie je nechať život voľne plynúť, nechcieť a neželať si nič, všetko čo má, príde samo. Nebudte ľudia chamtiví, chamtivosť sa v živote nevypláca a potom je neskoro plakať a lamentovať.
Ked si najdete v googli hlavnu stranku tajomstva, tak tam najdete aj film v ceskom jazyku.
Ja mam knihu a myslim, ze to je o sile vole. Ak niecomu zacnes naozaj verit, tak sa podla toho zacnes spravat a postupne dosiahnes co chces. Neviem ako je to s tymi milionmi, o ktorych tam hovoria, ale to chce naozaj vycviceneho cloveka, aby to dosiahol.
ja som to mala na DVD ... priatel to priniesol napalene z roboty ... tam im to pustali asi ako inspiraciu!
Tak nic, chcela som ti nieco poslat, ale ked nechces, tak si to zhanaj inde. Cauko
teda ty napis sem svoj mail :)
Adulienka, napisem svoj mail