Zalubena v 28?

ewka.

ahoj hanblivá. dnes som si opať sadla k tomuto fóru, a našla tvoju tému. zaujímalo by ma, že ako pokračuješ.
čo nové v tvojom vzťahu.

ewka.

hanblivá, no tak v tomto ti nik neporadí. musíš sa riadiť srdiečkom. pri ktorom sa ti rozbúcha viac, pri ktorom sa ti zrýchli dych, pri ktorom máš zrýchlený tep, pri ktorom máš triašku, keď si s ním.
viem, že je dôležitá povaha, a nie výzor, ale aj na výzore trošku záleží.
a ak pomyslíš na budúcnosť, s kým ju vídiš? s kým by si chcela zostárnuť, aby ste sa mali vždy o čom rozprávať, kto ťa bude vedieť vždy rozosmiať, kto ti bude väčšou oporou a v neposlednom rade - kto ťa dokáže zabezpečiť. viem, že teraz je priskoro myslieť na budúcnosť, ale aj to treba brať do úvahy.
ja by som s tým prvým chodila aj naďalej a s tým druhým by som bola zatiaľ len kamarátka. esšte aspon 2 mesiace by som fungovala takto, lebo s tým prvým si len 2 mesiace a aj to nie stále, takže ho až tak dobre nepoznáš.
ale, čudej sa svete 28 rokov žiadny muž na vážnu známosť a teraz hneď dvaja. no asi sú ženy, ktoré vekom skrásnejú a sú zrazu sympatickejšie.
( ako aj ja hi-hi). a teš sa, že stretávaš mužov, ktorý chcú teba a po ktorých túžiš aj ty. lebo normálnych, zabezpečených mužov po 30-ke je sakra málo. to viem z vlastnej skúsenosti.
zatiaľ pa-pa

ewka.

tz dilino, ty si fakt dilino!!!
ona nečakala, ale nenašla toho pravého. to sa mala vyspať s hocikým a hocikde, len aby prišla o panenstvo??
no keď tebe nevadia baby, čo sexujú na diskotéke na WC alebo v aute, alebo v parku, tak nech sa páči. sexuj s nimi.
ale keď sa oženíš, ako si budeš vážiť svoju ženu, ktorá sexovala s toľkokrát, že si to ani nepamätá. určite si budeš vážiť slušné dievča viac. tak nepíš blbosti. a prečo by ju mal ten pravý opustiť? to dopredu nevieš.

dilino

Podla mojho skromneho nazoru si to prehnala s cakanim. Az moc, tolko premarnenych rokov cakania na trtka ktory ta aj tak posle do peecka po roku, ked ho uz prestanes bavit,tak to au!...nech sa dari,nechce sa mi to tu potom citat:P

straaasne hanbliva

ahojte vsetci, hlavne ty ewka. Neviem co mam robit, mam totalny zmätok v hlave aj v srdci. Ako som si myslela, ze ten "prvy" je ten pravy a zalubila sa donho, prisiel mi do cesty este jeden, ktory vyzorovo ma nezaujal ale zaujal ma tym ako hovori, ako rozmysla,pristupom k zivotu atd.

ewka.

ahoj hanblivá! ako pokračuje vzťah?
idú 4 dni voľna a určite budete spolu. asi je pre teba dobrý pocit mať niekoho blízkeho, na koho sa môžeš tešiť. a kto sa teší na teba. tak sa ozvi čo nové.

palacinka

a podla mna by si tvojmu priatelovi mala povedat ak sa budete bavit na tuto temu, ze vobec sa zato nehanbis a si rada ze je to takto ako to je, ze si si konecne ista ze s nim by si o to chcela prist:)..chlapi maju radi sebavedome zeny..

palacinka

ja vobec nechapem preco sa tema-"kedy zena pride o panenstvo" takto vnima..proste si osobne myslim ze si panna preto lebo to ty tak chces a nemala by si to vnimat ako nieco negativne len preto ze mas 28, je to predsa tvoja volba ktora svedci o tom ze mas pevnu volu a samozrejme zdravy rozum lebo si sa vzoprela tlaku okolia a nevyspala s hocijakym chlapom len preto ze niekto rozprava ze mal sex uz v 15tich rokoch..