Myslim ze som sa po prvykrat naozaj zalubila. Len problem je v tom , ze je to az v 28 rokoch a som panna. A dotycny to zatial nevie... Obavam sa ze ho stratim, ked sa to dozvie
Zalubena v 28?
dakujem vam vsetkym. Dodalo mi to viac odvahy.Myslela som ze som snad jedina, ktorej sa to tyka. Kedze zijeme v "uponahlanom" svete...
no urcite mozes mat k sebe sama uctu že si sa uz neprespala s 20timi, nemas sa coho bat!
ewka suhlasim s tebou... na tom ze niekto pride o panictvo az neskor neni nic zle. ja by som si take dievca viac vazil, ako to co o to prislo v 16tich alebo skor...skoda ze neni viac dievcat takych ktore s tym cakaju na toho praveho muza a nedavaju kazdemu za rohom na diskoteke
ešte ti chcem povedať, že ja mám 30 rokov. a v dnešnom svete sexujú mladé
13-14 ročné dievčatá o dušu. ale sú aj také ako ty, len o nich nikto nevie, lebo sa to hanbia povedať. No ano, ani o mne to nikto nevedel, a napísala som to teraz prvý krát. nie som nabožensky založená a nečakala som na toho pravého, lebo len tomu som sa chcela oddať. jednoducho som to dovtedy nerobila, lebo som nikoho riadneho nemala. Veď kto vie, ktorý je ten pravý? ozvi sa potom, že ako si mu to povedala a jeho reakciu. vieš ak ho kvôli tomu stratíš, tak nestojí za to, aby si sa kvôli nemu trápila. ale možno budeš prekvapená jeho reakciou, tak ako ja. držím palce a ozvi sa! papa
ja som mala 29 rokov, keď som prišla o panenstvo. bola som dovtedy strašne hanblivá, do nikoho som nebola riadne zamilovaná. potom som stretla priateľa.
zaľúbila som sa a vedela som, že s ním sa chcem milovať. hanbila som sa mu povedať, že som ešte nikoho nemala. raz sme sa rozpravali o jeho bývalých láskach a on sa ma opýtal, kedy som sa naposledy milovala. ja som ostala ticho a po chvíli sa spýtal, ešte si nikoho nemala? ja že nie. ostal veľmi prekvapený, ako keby sa až zľakol. potom prešli asi 3 týždne a jeho ako keby práve to, že som ešte nikoho nemala ešte viac priťahovalo a vrušovalo, že by bol prvý. potom sme sa prvý krát milovali.
bolo to romantické, ale mna to dosť bolelo aj som veľmi krvácala. / myslím si, že čím neskôr prídeš o panenstvo, tým to viac bolí/ krvácala som ešte 4dni. pri milovaní ma to bolelo ešte asi po tri krát, sle potom to bolo v pohode. a teraz je to úžasné a on je najlepší muž, ktorého som stretla.
neviem čo prinesie budúcnosť, žijem len pre prítomnosť. A v nej je ON a moja laska k nemu.
co je na tom zle?? o.O
nemyslim si ze by si ho
mohla stratit ...