Hygiena penisu

Príspevok v téme: Hygiena penisu
fantom

Muže mi někdo zkušenější pomoci jak správně na hygienu penisu...je to asi zvláštní dotaz, ale zřejmě jsem to dříve jako hodně mladý zanedbal, moc jsem penis po masturbaci neomýval a jakoby se mi na spodku žaludu usadil pruh zaschlého spermatu. :-( Nemuže na to mít vliv i čůrání a stékání exkremetnů po předkožce? Zkrátka když stáhnu předkožku, žalud hrozně páchne. Co s tím? Děkuji moc za vřelé odpovědi a žádné posměšky...byl jsem holt mladý a nezkušený. :-)

RomcaPomocnica

Milý sam máš 14rokov to je vporiadku že nemáš velký penis máš ešte čas
Kožku si skúšaj stahovať
Určite hygienu penisu nezanedbávaj je to zlé
Nie nepošleta k urlogovi ak na to nemá dôvod tak nie
Ak ťa ešt eniečo trápi zaujíma kludne sa pýtaj

sam25000

Zdravím tak trápi ma ešte to že mám strašne malý penis , mám problémy keď si ho umývam kožku si stiahnem len do polovičky nie celu ale kožku si môžem stiahnuť ale je mi to nepríjemne , a umývam si ho teplou vodou , horšie je to že hygienu penisu dosť zanedbávam , keby som si ho správne umýval tak by sa trochu zväčšil , stačí keď si ho umývam len do polovičky , ale ide aj oto že som dosť tučný vážim 84 kg , mám ten strach že nabudúce idem na preventívnu kontrolu a mám strach že by ma poslala k urologovy a že by ma poslali na operáciu z toho mám strach :( tak mi skúste poradiť prosíím :(

sam25000

Zdravím potrebujem vašu radu mám 14 rokou a mám strašne malý penis , mám problémy keď si ho umývam kožku si stiahnem len do polovičky nie celu , a umývam si ho teplou vodou . A mám ešte jeden problém strašne veľa masturbujem a chcem prestať ale neviem , mám strach že prídem o všetky spermie prosím poradte :(

penistoj

kazdy zapach penisu je znakom bud ochorenia alebo nedostatocnej zanedbanej hygieny u muza. Ak je hygiena penisu spravna moze to poukazov na nejake ochorenie.
Sprchovat kazdy den najma ak mate parterku. Poriadne roztiahnut nohy a vpustit do rozkroku prud vody zo sprchy. Odtiahnut penis od smennikov a vysprchovat to tam, tiez okolie analu. Pokozku na penise vysprchovat najma prehlbeniny. Po masturbacii je potrebne sa tiez sprchovat predsa zaschnuty ejakulat na penise sa bude rozkladat a pachnut. Cize sprchu po masturbacii.
Pravidelne sa sprchovat aj po spoteni pri praci ci sportovani. Menit pravidelne spodne pradlo za ciste. Po osprchovani nechat vlhku kozu v rozkorku poriadne vysusit nech nevznikaju zaparene miesta a plesen.
Ak pri sprchovani pouzivate sprch. gely ktore pekne vonaju a nechate ho po tele stiect aj na intimnu oblast tak by uz problem nemal so zapachom byt.

Angelika3

Tie biele bodky a problémy čo tu stále spomínate chytáte od vaších partneriek, dnes má skoro každá nepreliečenú mykózu a to čo vám da lekár zaberie iba dočasne, pretože kvasinky sa stávajú čoraz odolnejšie voči tejto chémii, preto prestali predávať aj voľnopredajný liek Mycomax. Ja som sa zbavila mykózy jedine zdravou stravou, začala som tým že som prešla antiparazitárnou kúrou, dám si kludne aj sladkosti či rezeň, ale každý deň jem aj veľa ovocia, či zeleniny a robievam si nápoje - zelené smoothie alebo nakličujem pšenicu. Poviem vám, že prestala som mať mykózy a bolestivú menštruáciu, nejem žiadne tabletky, mám krajšiu postavu a voniam sama sebe a môj muž má normálne zdravý penis, keď som dávno mávala mykozy, tiež mával bodky, čio ho pálila predkožka. No a môj muž si už okrem jeho oblubeneho mäsa, tiež sem-tam dá keď mu spravím ovocnú šťavu, či zelené smoothies, za čo som veľmi rada.

Hegrid

Fantomas

To biele je normalne. Je to "hmota", ktora podporuje suchanie predkozky. Je to normalne a tiez to moze zapachat. Docital som sa ze to moze sposobit aj zapal. Ale ak si niesi isty chod k lekarovi nemas sa za co hambit.

berto99

giuseppe napisal si ze sa to vyskytuje ked je tam cukrovka alebo ked sa jedia anntibiotika-mne sa to doteraz vyskytovalo ked som jedol antibiotika-tie biele hrudky vies mi o tom napisat viac?

vul

cus, mam takovy problem, v ruznych pornech se videl ze kdyz si nejakej borec stahnul pedkozku tak mu jakoby zajela pod žalud, kdyz stahnu predkozku tak ji mam srulovanou za žaludem a zalud mi docela smrdi i kdyz je zrovna umytej