Prosim vas, myslite si, ze da sa schudnut aj pri cviceni na fitloptach? A ake mate skusenosti? Neviete nejake ucinne cviky? Vopred dakujem.
Cvicenie na fitloptach
Ahoj, ja som si kupila fitloptu - som maximalne spokojna, ale investovala som do kvalitnej, pretoze mi uz 2x islo pomaly o zivot pri fitlopte z isteho supermarketu za par supiek. Tiez mam DVD zo Sme, je fajn. Fitlopta je znacky Sissel a uz ju mam od Vianoc a zatial som spokojna. Velkostou je stale rovnaka, konecne nemusim dofukovat a nesmyka sa mi na nej. Je to "ine kafe":-)A este bol k nej prilozeny aj plagatik s cvikmi, co ma prijemne prekvapilo. Tak si to striedam, podla nalady, raz DVD a raz cviky z plagatu.A inokedy si na nej len tak vegetim:-) Myslim, ze sa v tomto pripade oplati investovat do kvality. Mozno som niekomu urobila reklamu, ale je to fakt. A da sa uz vyberat na Slovensku. Je z coho.
Posielam ešte raz adresu tej stránky o fitlopte:
fitlopta.pomocky.sk
Cvičenie na fitlopte má výborné účinky. Aj na formovanie postavy, aj na chrbticu.Je to zároveň aj také zábavné. Na fitlopte sa odporúča aj sedieť - sedíš dynamicky, to znamená, že zapájaš všetky svaly, a nezaťažuješ chrbticu. Ja cvičím podľa DVD zo SME a kúpila som si kvalitnú fitloptu od firmy Sissel, aj s veľkým plagátom s obrázkami na cvičenie na fitlopte.(fitlopta.pomocky.sk)
www.zdravie.sk
Neegistrovaný používateľ potrebujem nieco ako mam cvicit na fit lopte skusam vsetko mozne ale chcem nieco konkretne dakujem
obrazky na cvicenie s fitloptou su pribalene pri fitlopte ked ju kupujes... inac ti neviem poradit
...ta fitlopta je podla mna len lacna zbytocnost, i ked niektore cviky fakt stoja za to..povacsinu z nich najdes napriklad na -odkaz odstránený-